TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret Odasý'nda yapýlan olaðan kurul seçimleri sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'u ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Devami...
![]()
TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret Odasý'nda yapýlan olaðan kurul seçimleri sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt'u ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Devami...
![]()
TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Nizip Ticaret Odasýnda Yapýlan organ seçimleri sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun dileklerinde bulundular.
TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Baþkaný Cengiz Konukoðlu, Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu olarak yeniden göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyareti için buradayýz. Kendilerinde hayýrlý olsun diyor görevlerinde baþarýlar diliyorum. Ayrýca geçtiðimiz günlerde imzaladýðýmýz ve sayýn baþkanýmýz Mehmet Özyurt’un da destek verdiði Giriþimcilik Havuzu projesi ile Gaziantep içerisinde yapýlacak yeni iþ fikirlerini bir araya getirip nitelikli olanlarý, taraflarýn ortak kararý ile finanse etmenin yanýnda teknik danýþmanlýk ve bu fikirleri hayata geçirmekte onlara yardýmcý olma ve yol gösterme amaçlanmaktadýr. "Genç giriþimciler kurulu genç giriþimci potansiyelinin nitelik ve nicelik bakýmýndan geliþtirilmesi ve daha donanýmlý hale getirilmesi amacýyla politika belirlemek ve giriþimcilik kültürünün gençler arasýnda geliþmesine öncülük edecektir dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise, þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna yapmýþ olduklarý ziyaret için Genç giriþimci arkadaþlarýmýza teþekkür ediyorum. Genç giriþimcilerin ülkemiz için ne kadar önemli olduðunu anlatmaya gerek görmüyorum ancak bazý þeyleri de belirmek istiyorum. Ülkemizde her yýl 600 bin gencimiz yeni bir iþ hayatýna baþlýyor. Dolayýsýyla dünyanýn ilk 10 ekonomisine ve 500 milyar dolar ihracat hedefine ulaþabilmenin yolunun çok çalýþmaktan ve giriþimcilikten geçtiðini düþünüyorum. Bu nedenle genç arkadaþlarýmýza çok büyük iþler düþmektedir. Bizde tecrübelerimizle ve konum itibariyle Genç giriþimci arkadaþlarýmýzýn her zaman destekçisi olacaðýz dedi.
Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Nizip Ticaret Odasý Genç Giriþimciler Kurulu Üyeleri ve Nizip Ticaret Odasý Kadýn Giriþimci Kurulu Üyeleri de katýldý.
Kaynak...
TOBB GAZÝANTEP GENÇ GÝRÝÞÝMCÝLERDEN NÝZÝP TÝCARET ODASI'NA ZÝYARET
[AME]http://www.nizip.com/videolar/ntoziyaret12.06.2013.flv[/AME]
Kaynak...
TOBB ÜYELERÝ, NÝZÝP TÝCARET ODASINI ZÝYARET ETTÝ (FOTOÐRAFLI) ÖMER YAYLA GAZÝANTEP (ÝHA) - TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret Odasý'nda yapýlan olaðan kurul seçimleri sonucu yeniden göreve seçilen Yönetim ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...