Nizip'te 2012-2013 eðitim öðretim yýlý içerisinde çeþitlibranþlarda baþarýlý olan öðrencilere ödül verildi.

Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan Tekel Ýlkokulu'ndadüzenlenen törende konuþan Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, eðitim ve öðretimdebaþarý çýtalarýnýn yükselmesinde bu tür etkinliklerin önemli olduðunu belirtti.

Düzenlenen faaliyetlerde dereceye girmenin ve baþarýlýolmanýn önemli olduðunu vurgulayan Karadeniz, þöyle devam etti:

''Öðrencilerimiz ortada bir derece olmasa dahi bir faaliyetiçerisinde olmasý ve boþ zamanýný güzel bir þekilde deðerlendirmesi oldukçadeðerli ve kýymetlidir. Bu nedenle öðrencilerimiz boþta kalan zamanlarýnýeðitime yönelik farklý faaliyetlere ayýrmalarý çok önemlidir.''

Konuþmalarýn ardýndan protokol üyeleri tarafýndan sportif vekültürel alanda dereceye giren öðrenci ve okul idarecilerine ödül verildi.

Düzenlenen törene, AK Parti Gaziantep Milletvekili MehmetSarý, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan , Emniyet Müdürü Mustafa kantar, Ýlçe JandarmaKomutaný Üsteðmen Gökhan Acehan, Ýlçe Müftüsü Mustafa Genç ve kurum müdürleri,öðretmen ve öðrenciler katýldý.