Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurtgerçekleþen oda borsa seçimlerinin ardýndan Gaziantep'in tüm oda ve borsalarýnbaþkanlarý ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði Baþkaný RifatHisarcýklýoðlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliðine baðlý 365 oda borsaseçimleri devam ederken TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu seçimlerinitamamlayan oda ve borsa yönetim kurulu üyelerini makamýnda kabul ediyor.

Türkiye genelinde TOBB'a baðlý 365 oda ve borsada Mayýsayýnda baþlayan organ seçimleri Haziran ayýnýn sonuna kadar devam edecek. Seçimler sürerken, TOBB BaþkanýHisarcýklýoðlu, seçimlerini tamamlayan odalar ile borsalarýn, yeni yönetimkurulu üyelerini makamýnda kabul ediyor.

Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný AhmetTiryakioðlu, Gaziantep Ticaret Borsasý Meclis Baþkaný Selami MEMÝÞ, GaziantepSanayi Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Adil Konukoðlu, Gaziantep Sanayi OdasýMeclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu, Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Eyüp Bartýk, Gaziantep Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Ali Yener, NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret BorsasýYönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Ýslahiye Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Kemal Vural ve beraberlerindeki heyet Ankara'da Gaziantep'lilerin tekses ve tek yürek olduðunu belirttiler.

Gerçekleþen ziyarette Türkiye Odalar ve Borsalar BirliðiBaþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu tarafýndan Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt'a plaket taktim edildi.

[ame]http://www.nizip.com/videolar/ntotobbziyaret10.06.2013.flv[/ame]
Kaynak...