Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ilebirlikte Gaziantep Sanayi Odasý'nda yeniden göreve seçilen Yönetim KuruluBaþkaný Adil Konukoðlu, Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu, Yönetim KuruluÜyeleri ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.

Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt veMeclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, GSO'yu ziyaretinde, Yönetim Kurulu BaþkanýAdil Konukoðlu, Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu ve yönetimi tebrik etti.

Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Adil Konukoðlu;"GSO olarak, hiçbir zaman Nizip Ticaret Odasý'ný ayrý bir parça olarakgörmedik. Bundan sonra da bu þekilde davranmaya ve birlikte çalýþmaya devamedeceðiz'' dedi.

GSO seçiminde 57 Meclis Üyesinin ve Yönetim Kurulunun yüzde50 deðiþtiðini anýmsatan Konukoðlu, ''Çok fazla gelen genç arkadaþýmýz var vebu bizi mutlu etti. Türkiye'de her zaman ilklere imza atan GSO, yine bir ilkigerçekleþtirdi. Oda tarihinde ilk kez 3 kadýn sanayicimiz Meclis Üyesi seçildive ayný zamanda ilk kadýn Yönetim Kurulu Üyemiz þu anda yönetimde'' diyekonuþtu.

GSO Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu'da, Nizip Ticaret Odasý'nýnyeni yönetimini kutlayarak; "Bundan önce olduðu gibi odalar olarak, birlikberaberlik içinde Nizip, Gaziantep ve bölgenin geliþimi için güzel çalýþmalargerçekleþtireceðiz" dedi.

Türkiye'nin ekonomik baþarýlarýna dikkati çeken Topçuoðlu,son günlerde yaþanan kaosa, saðduyu ile yanýt verilmesi gerektiðini ifade etti.

GSO Yönetim Kurulu Baþkaný ve Meclis Baþkanýna hayýrlý olsundileklerini ileten Nizip Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt ise Nizip Ticaret Odasýile GSO'nun birbirini tamamladýðýný, ayrýlmaz bir parça olduðunu söyledi. Özyurtkonuþmasýnda; "GSO ile beraber çalýþmanýn mutluluðunu uzun dönemden beriyaþadýk. Bundan sonra da birlik beraberlik içinde, tek ses olarak hem Gaziantepve Nizip'in hem de ülkemizin sanayisi, ekonomisi, sosyal hayatýna katký yapmayadevam edeceðiz. Nizip'te 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ek olarak 1,500dönüm alanda yeni OSB çalýþma baþlattýk" dedi. Özyurt, Gaziantep'in 2023yýlýnda koyduðu 30 milyar dolarlýk ihracat hedefine paralel olarak Nizip'in de500 milyon dolarlýk ihracat hedeflediðini bildirdi.

Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ise "Sizlerin yolgöstermesi ve ortak akýlla hareket ederek, ilçemiz ve Gaziantep'imiz için güzelçalýþmalar yapacaðýz" dedi.

Yapýlan ziyaretin anýsýna Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan YönetimKurulu Baþkaný Adil Konukoðlu ve Meclis Baþkaný Mustafa Topçuoðlu'na birer Plakettakdim edildi.