Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Gaziantep Ticaret Odasý'nda yeni göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Eyüp BARTIK, Meclis Baþkaný Ali YENER, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt þunlarý kaydetti, Nizip ticaret odasý olarak yeni seçilmiþ arkadaþlarýmýzla birlikte Gaziantep Ticaret Odasý organlarýna seçilen meclis baþkaný, yönetim kurulu baþkaný, yönetim kurulu ve meclis üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulunmak için þuan buradayýz. Nizip Ticaret Odasý ile Gaziantep Ticaret Odasý kardeþ odadýr. Ýnþallah bundan sonraki dönem içerisinde de kardeþliðimiz artarak devam edecektir. Nizip ticaret odasý olarak Gaziantep'in ilçesi olmaktan son derece onur ve gurur duyduðumuzu belirtmek istiyorum. Gaziantep ile Nizip birbirinden ayrýlmaz ikilidir, bu ikili birbirinden ayýrmak mümkün deðildir. Bu çerçeve içerisinde Nizip ile Gaziantep bundan sonrada hem ticaretin hem sanayinin hem de sosyal alanýn geliþmesine katkýda bulunacaklardýr. Dolayýsýyla Gaziantep ve Nizip Ticaret Odalarý arasýnda imzalanan kardeþlik protokolü çerçevesi içerisinde hatta bu protokolün kardeþten de öte bir iliþki içerisinde sanayimizi ticaretimizi daha ileriye taþýnacaktýr. Gaziantep'le birlikte her zaman ortak akýlla hareket etmeyi kendimize ilke edindik inþallah bundan sonraki dönemlerde de ülkemizin ekonomisine katký saðlamaya çalýþacaðýz bu vesile ile Gaziantep Ticaret Odasý yönetim kuruluna, meclisine baþarýlar diliyorum dedi.
Gaziantep Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Eyüp BARTIK ise, Nizip zaten bizim için Gaziantep'ten ayrý görmediðimiz odamýzýn da kardeþ odasý olduðuna inandýðýmýz bunu da hem iliþki anlamýnda hem müþterek fayda anlamýnda arttýrmayý hedeflediðimiz bir oda. Zaten birçok arkadaþýmýz Gaziantep'te yaþýyor Nizip'te iþ yapýyor Nizip'te yaþýyor Gaziantep'te iþ yapýyor zaten biz birbirimizden hiç ayrý deðiliz birbirimizle iliþkiler halindeyiz. Nizip sanayisi bizim açýmýzdan önemli bir sanayi yýllar öncesinden büyük bir sanayi idi biraz her ne kadar son yýllarda belki Gaziantep'ten dolayý belki kendi içsel sorunlarýndan dolayý yatýrýmlar küçülse de biz bundan sonra Nizip'i gerçek hak ettiði yerde olmasý için motive etmeye çalýþacaðýz. Nizip'te sanayinin daha da büyümesi lazým, ben yirmibeþyýl öncesinden biliyorum Nizip'te birçok sanayi kuruluþu vardý Gaziantep de daha küçük çaptaydý ama hayat çok deðiþti ancak bizlere düþen bunlarý tekrar güçlendirmektir. Hoþ geldiniz diyorum sizleri aðýrlamak bizim için büyük bir keyf inþallah müþterek faydalara vesile olur ve ziyaretinizden dolayý teþekkür ediyorum dedi.
Yapýlan ziyaretin anýsýna Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan Yönetim Kurulu Baþkaný Eyüp BARTIK'a ve Meclis Baþkaný Ali YENER'e plaket takdim edildi.
![]()