Nizip Ticaret Odasý tarafýndan Gaziantep Ticaret Borsasý'ný ziyaret etti.
NTO'dan yapýlan açýklamaya göre, Gaziantep Ticaret Borsasý'nda yapýlanseçimlerin ardýndan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve beraberindeki heyet Yönetim Kurulu BaþkanýAhmet Tiryakioðlu'nu ziyaret ederek yönetimi kutladý.
Gaziantep Ticaret Borsasý ile geçmiþ dönemde birçok baþarýlý ortakçalýþmalarýn olduðunu vurgulayan NTO Baþkaný Özyurt, yeni dönemde ise ortak ileGaziantep'in geliþimine ekonominin geliþimine katký saðlamaya çalýþacaðýz. Bunedenle göreve tüm Gaziantep Ticaret Borasý ekibini kutluyor ve yenigörevlerinde baþarýlar diliyorum dedi.
Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Tiryakioðlu ise, Nizip'insorunlarý bizim sorunlarýmýzdýr bu sorunlarý hep birlikte çözeceðiz. Bizimsadece iþimiz bir deðil gönlümüz ve kalbimizde bir ayný duygularý paylaþýyoruzayný dertleri paylaþýyoruz. Gaziantep Ticaret Borsasý olarak projelerimizarasýnda özellikle Antep fýstýðýný baþta olmak üzere sorunlarýmýz varsorunlarýmýzý tek tek çözüm noktasýnda birlikte hareket edeceðiz diyerekziyaretlerinden dolayý Nizip Ticaret Odasý yönetimine teþekkür etti.
Yapýlan ziyaretin ardýndan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan Gaziantep TicaretBorsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet Tiryakioðlu ve Meclis Baþkaný Selami Memiþ'eplaket takdim edildi.^
![]()