Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, yeni Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte Gaziantep Ticaret Borsasý’nda yeni göreve seçilen Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet TÝRYAKÝOÐLU, Meclis Baþkaný Selami MEMÝÞ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, yeni seçilen Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkanýna, Meclis Baþkanýna, Meclis Üyelerine hayýrlý olsun ziyaretine gelmiþ bulunmaktayýz. Gaziantep Ticaret Borsa'mýzla geçmiþ dönemlerimizde birçok baþarýlý ortak çalýþmalarýmýz ve projelerimiz oldu. Yeni dönemimizde ise bu çalýþmalarýmýza hýz kesmeden devam ederek Ortak akýlla hep birlikte Gaziantep’in geliþimine ekonominin geliþimine katký saðlamaya çalýþacaðýz. Bu vesile ile bizleri kabul eden Sayýn Gaziantep Ticaret Borsasý baþkanlarýma ve ekibine teþekkür ediyor yeni görevlerinde baþarýlar diliyorum dedi.
Gaziantep Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet TÝRYAKÝOÐLU ise Nizip bizim yavru vatanýmýz bu yavru vatanýmýzla birlikteliðimizi geliþtirerek çözümleri de birlikte bulacaðýz ve Nizip’in sorunlarý bizim sorunlarýmýz bu sorunlarýmýzda hep birlikte çözeceðiz. Bizim sadece iþimiz bir deðil gönlümüz ve kalbimizde bir ayný duygularý paylaþýyoruz ayný dertleri paylaþýyoruz. Gaziantep Ticaret Borsasý olarak projelerimiz arasýnda özellikle Antep fýstýðýný baþta olmak üzere sorunlarýmýz var sorunlarýmýzý tek tek çözüm noktasýnda birlikte hareket edeceðiz. Antep fýstýðýmýz bizim milli bir ürünümüz ve bu milli ürünümüzü daha ileri taþýnmasý için elimizden geleni yapacaðýz. Dünyada ikinci ve üçüncü sýrayý alýyoruz, önümüzdeki on yýllýk periyoda baktýðýmýzda gerçekten dünyanýn birinci sýrasýnda olacaðýmýza inanýyorum. Dolayýsýyla baþta Antep fýstýðý olarak ürünümüze sahip çýkacaðýz ve yapýlmasý gereken çok þeyler var bu sorunlarý ve çözümleri de birlikte yapacaðýz. Hayýrlýsýyla bundan sonraki süreçte de sadece Nizip deðil inþallah Gaziantep’teki diðer oda ve borsalarýmýzla da bizim bir tek sektörümüzün sorunu sanki Gaziantep’in sorunuymuþ gibi yukarýya taþýyacaðýz ve tek ses güçlü ses modelini samimiyetle geliþtireceðimize inanýyorum. Ben sizlere tekrardan hoþ geldiniz diyor nazik ziyaretiniz için teþekkür ederim dedi.
Yapýlan ziyaretin anýsýna Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan Yönetim Kurulu Baþkaný Ahmet TÝRYAKÝOÐLU’na ve Meclis Baþkaný Selami MEMÝÞ’e plaket takdim edildi.
Kaynak...