Nizip Ticaret Borsasý’nýn yeni meclis üyeleri Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu'na hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.

Nizip Ticaret Odasý’nda yapýlan Baþkanlýk seçimi sonucunda yeniden göreve seçilen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Meclis Üyelerini ziyaret eden Ticaret Borsasý üyeleri, Özyurt ve Doktoroðlu'nun yaný sýra meclis üyelerini de tebrik ederek görevlerinin hayýrlý olmasý temennilerinde bulundular.

Ziyaret ile ilgili Ticaret Borsasý Meclis Üyeleri adýna açýklama yapan Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý, ziyaret amaçlarýnýn yeniden göreve seçilen NTO Baþkaný, Meclis Baþkaný ve Meclis üyelerini ziyaret etmek ve hayýrlý olsun dileklerinde bulunmak olduðunu belirterek yeni yönetime baþarýlar diledi.

Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise, Nizip Ticaret Borsasý ile birlikte, ülkemiz ve ekonomimiz adýna yapabileceðimiz çok þey var diyerek temennim ilerleyen dönemlerde iki kardeþ oda olarak hem Nizip'in ekonomisine hem de ülke ekonomisine katký yapacaðýz dedi.