Nizip Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Sakarya ve Nizip VergiDairesi Müdür Yardýmcýlarý NTO Yönetim Kurulu'na ziyarette bulundular.

Yapýlan ziyaretten dolayý bir açýklama yapan NTO YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; "Vergi Haftasý" etkinlikleri çerçevesinde NizipVergi Dairesi Müdürü ve ekip arkadaþlarý ile birlikte odamýzý ziyaretetmektedirler. Bizde tacir ve sanayicilerimizin sorunlarýný kendileriylepaylaþmaktayýz. Vergi vermenin kutsallýðý ve bilinci içerisinde olan Niziplisanayici ve tacirler, Nizip Vergi Dairesi ile uyumlu bir çalýþma içersindedir.Bu konuda Sayýn Nizip Vergi Dairesi Mustafa Sakarya'ya teþekkür ediyorum. Vergiverenin deðil de vermeyenin yani kayýt dýþýlýðýnýn kontrol altýna alýnmasýnýndaha önemli olduðunu bir kez daha vurguluyoruz ve denetimlerin bu yönde dahaaðýrlýklý olmasý gerektiði konusunda Nizip vergi dairesi müdürümüzlehemfikiriz. Ben bu vesile ile odamýzý ziyaret eden sayýn müdürümüze ve ekibineteþekkür ediyorum ve vergi haftamýzýn tüm üyelerimize ve Vergi Dairesiçalýþanlarýna kutlu olsun" dedi. Nizip Vergi Dairesi Mustafa Sakarya iseyaptýðý açýklamada; "Nizip Ticaret Odasý Meclisine ve Yönetim Kuruluna bugünekadar vermiþ olduklarý desteklerden dolayý teþekkür ediyorum. Bu ziyarettekiamacýmýz vergi bilincini ve vergi vermenin önemini hatýrlatmak ve Nizip TicaretOdasý üyelerinin sorunlarýný çözebilmek ve çözemediklerimizi üst makamlarailetmek ve sorunlarý çözebilmektir" dedi. Yapýlan ziyarete NTO Meclis BaþkanýMustafa Doktoroðlu, NTO Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bülent Öðüt, NTOYönetim Kurulu Üyeleri Seyit Çeker, Ali Kýlýnç, Ýsmet Aslan, Vergi DairesiMüdür Yardýmcýlarý Ýlyas Öztürk, Akýl Nafak ve Vergi Dairesi Þefi Mehmet Aðcanda katýldý.