Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilen Nizip Ticaret Odasýsponsorluðunda ve ev sahipliðinde düzenlenen 2012-2013 Yýlý 2. kademe bilgiyarýþmalarý bugün saat: 15:30'da Nizip Ticaret Odasý toplantý salonundabaþladý.

Yapýlan yarýþmanýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip MilliEðitim Müdürü Cengiz GÜNDEÞ , Nizip Ticaret Odasý 10 yýldýr bilgiyarýþmalarýmýza sponsorluk yapmaktadýr. Nizip Ticaret Odasý eðitime sadecebilgi yarýþmalarýnda deðil bize her konuda desteklerini esirgememektedir. Bunedenle Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna, meclisine ve yöneticilerine çokteþekkür ediyorum diyerek yarýþmaya katýlan okullara baþarýlar diliyorum dedi.

Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt iseher yýl geleneksel hale getirilen bilgi yarýþmasý yine odamýz sponsorluðunda veev sahipliðinde düzenlenmektedir. Önümüzdeki yýllarda da eðitimi her zamandesteklemeye devam edeceðiz. Bu yarýþmalarýn organizasyonunda büyük emeði geçenNizip Milli Eðitim Müdürlüðü'ne çok teþekkür ediyorum diyerek tüm yarýþmayakatýlan okullara baþarýlar diledi.

Nizip kaymakamý yaþar Karadeniz; ilçemizde böyle biryarýþmalarýn düzenlenmesi gurur verici bir durumdur. Öðrencilerimizin sadece buyarýþmalarda deðil günlük okul hayatlarýnda da derslerine çok çalýþmalarýgerekmektedir. Öðrencilik hayatýnda istendikten sonra baþarýnýn kaçýnýlmazolduðunu vurgulayarak böyle güzel bir yarýþmaya sponsor olduklarýndan dolayýNizip Ticaret Odasý'na teþekkür ederek öðrencilere baþarýlar diledi.

Bilgi yarýþmalarýnýn açýlýþýnda Uluyatýr Ýlk Öðretim Okulu, Sekili ÝlkÖðretim Okulu, Fatma Alkan Ýlk Öðretim Okulu, Yýlmaz Çetin Sözmen Ýlk ÖðretimOkulllarý Yarýþtý ve Sekili Ýlk Öðretim Okulu bir üst tura çýktý.

Yapýlan Yarýþmaya; Nizip Garnizon Komutaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kýlýç, Nizip Millieðitim Þube MüdürüAbdullah Daðlý, Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu, okulmüdürleri, veliler ve çok sayýda öðrenci katýldý.