Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilenNizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðinde düzenlenecek olan2012-2013 YILI 2. kademe bilgi yarýþmasý kura çekimi Nizip Ticaret Odasýtoplantý salonunda yapýldý.
Yapýlan toplantýda bir açýklama yapan Nizip Ticaret OdasýMeclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Bilgi Yarýþmalarýnýn bu yýl ilebirlikte 10. Yýlýný doldurduðunu belirterek, Nizip ticaret odasý olarak eðitimegeçmiþ yýllarda destek verdiklerini kaydetti. Doktoroðlu konuþmasýnda;"Önümüzdeki yýllarda da eðitime desteklerimiz davam edecektir. BilgiYarýþmasý'na katýlan okullarýmýza baþarýlar diliyorum" dedi. Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak; "Her yýl geleneksel halegetirilen bilgi yarýþmasý yine odamýz sponsorluðunda düzenlenecektir. Bukapsamda bilgi yarýþmasýnda birinci olan öðrencilerimize tam altýn, ikinci olanöðrencilerimize yarým altýn, üçüncü ve dördüncü olan öðrencilerimize çeyrekaltýn ve dereceye giren okullarýmýza birer plaket ile ödüllendirilecektir"diyerek yarýþmaya katýlan okullara baþarýlar diledi. Nizip Milli Eðitim MüdürüCengiz Gündeþ ise konuþmasýnda, Nizip Ticaret Odasý'nýn 10 yýldýr BilgiYarýþmalarýmýza sponsorluk yaptýðýný ifade ederek, Nizip Ticaret OdasýBaþkanlarý baþta olmak üzere, MeclisBaþkanlarýna ve Oda Yöneticilerine teþekkür etti. Bilgi Yarýþmasý Kura Çekimitoplantýsýna; Nizip Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý, Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Üyesi Ýsmet Aslan, Nizip Ticaret Odasý Genel SekreteriSerpil Gündoðdu ve Okul Müdürleri katýldý.
![]()