Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; "Þubatve Mart aylarýnda yapýlmasý beklenen Oda ve Borsa seçimleri, Mayýs ve Haziranaylarýna ertelendi" dedi.
Yapýlacak olan seçimle ilgili alýnan kararýn Nizip TicaretOdasý ile ilgilisi bulunmadýðýný söyleyen Mehmet Özyurt, Türkiye genelinde kiodalarýn tümünü kapsayan karar hakkýnda þunlarý kaydetti."Türkiye genelindekigruplarda oluþan bazý hatalardan dolayý yapýlacak olan seçimler ile ilgili bazýsýkýntýlar yaþandý. Bu sýkýntýlarda odalara mal edinmek istenildi bunun önünegeçmek için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði dün yapýlan Bakanlar Kurulu'namüracaat ederek bu hatalarýn düzeltilmesi için tekrar 3 ay süre istedi busürede bakanlar kurulundan onaylanarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'neverildi. Dolayýsýyla Þubat ve Mart aylarýnda yapýlmasý gereken seçimler Türkiyegenelindeki odalarý kapsayacak þekilde Mayýs ve Haziran aylarýna ertelenmiþoldu. Böyle bir hatanýn düzeltilmesi için verilen süre yönetici olarak bizlerirahatlatmýþ oldu.'' Ben þimdiden yapýlacak olan bu seçimlerin ülkemize hayýrlýolmasýný diliyorum" þeklinde konuþtu.
NTO SEÇÝMLERÝ ERTELENDÝ
[ame]http://www.nizip.com/videolar/ntosecimleriertelendi29.01.2013.flv[/ame]
Kaynak...