Nizip Ýlçesi'nde kayýnvalidesi 54 yaþýndaki Emire Þendir ile eþi 25 yaþýndaki Adeviye Genç'i öldürdüðü iddia edilen 36 yaþýndaki Servet Genç'in çifte *******i, eþinin açtýðý 600 lira nafaka davasý yüzünden iþlediði ileri sürüldü.

Nizip'in Zeytinlik Mahallesi'nde dün akþam meydana gelen olayda, eþi Servet Genç'e þiddetli geçimsizlik nedeniyle boþanma davasý açarak babasýnýn evine giden Adeviye Genç ile annesi Emire Þendir öldürüldü; kardeþi Cemil Þ. ile yakýnlarý Ahmet K. ve Abdurrahman K. de yaralandý.

Polis olayýn zanlýsý olarak ve bir fabrikada iþçi olarak çalýþan Servet Genç'i kýsa sürede yakaladý. Saðlýk kontrolünün ardýndan poliste ifadesi alýnan ve nöbetçi mahkemeye sevk edilen ******* þüphelisi, þiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yýllýk eþinin 3 aydýr babasýnýn evinde yaþamaya devam ettiðini belirtti. Zanlýnýn ifadesinde, eþinin bir süre önce boþanma davasý açtýðýný ancak dava dilekçesinde 8 aylýk çocuklarý için 200, kendisi için de 400 lira aylýk nafaka istediðini belirterek, "Nafakadan vazgeçmesi için konuþmak üzere evlerine gittim. Bu sýrada tartýþtýk ve tartýþma kavgaya dönüþtü. Bana hakaret ettiler. Yanýndakiler de saldýrdý. Ben de ihtiyaten yanýmda bulundurduðum ekmek býçaðýyla kendimi korudum" dediði öðrenildi.

Geniþ güvenlik önlemleri arasýnda adliyeye sevk edilen Servet Genç çýkarýldýðý mahkemece tutuklandý. Eþi tarafýndan býçaklanarak öldürülen Adeviye Genç ile annesi Emire Þendir'in cenazesi Nizip Mezarlýðý'nda topraða verileceði belirtilirken, anne-kýzýn son görüntüleri getirildikleri Nizip Devlet Hastanesi'nin güvenlik kameralarý tarafýndan kaydedildi.