Yerel yönetimlerin, kamu kurum ve kuruluþlarýn þehrin sorunlarý karþýsýnda ortak çözüm önerilerini benimseyerek ortak hedefler doðrultusunda karar alýnýp uygulanmasýný saðlayan Nizip Çalýþtaylarýnýn deðerlendirme toplantýsý ve Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý tarafýndan desteklenen Nizip Ticaret Odasý tarafýndan yürütülen Tarihi Kentimizin Tarihi Ürünü "Nizip Sabunu" Projesi kapanýþ töreni ve Nizip Engelliler Derneði'nin tekerlekli sandalye daðýtým töreni yapýldý.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bülent Öðüt, Çalýþtaylarýn, bireylerin ortak bir konu üzerinde çalýþmalarýný, düþünmelerini ve öðrenmelerini saðlayan uygulamalý bilimsel bir öðretim tekniði olduðunu söyledi.
Bülent Öðüt konuþmasýnda; "Ýlçe ve ilçe halkýmýza fayda saðlamak adýna 01 Kasým 2009 tarihinde Nizip Kaymakamýmýz Sayýn Yaþar KARADENÝZ önderliðinde "NÝZÝP ÇALIÞTAYI" oluþturulmuþ ve günümüze kadar baþarýyla devam ettirilmiþtir. Gerçekleþen bu oluþum aracýlýðýyla yerel yönetimlerin, kamu kurum ve kuruluþlarýn biraya gelerek þehrin sorunlarý karþýsýnda ortak çözüm önerilerini benimsemeleri, çözüm sürecinde daha fazla kesimin katýlýmýný saðlamayý ve ortak hedefler doðrultusunda karar alýnmasý amaçlanmýþtýr.
Çalýþtaylarýn temelinde yatan "Ortak akýl ve ortak hedef" doðrultusunda ilçemiz sorunlarýna uygun
Kapanýþ Törenine Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Ali Þahin, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Nizip Garnizon Komutaný Cem Çerkezoðlu, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Mehmet Özaslan, Karkamýþ Kaymamý Mustafa Gül, Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, , Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý Genel Sekreteri Bülent Özkan, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Ýlçe Müftüsü Dr. Mustafa Genç, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýdýk Durmaz Çalýþtay Üyeleri ve çok sayýda Kurum Amirleri katýldý.
![]()