Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz tarafýndan 2009 yýlý KasýmAyýnda baþlayan ve 22'inci yapýlan Nizip Çalýþtayý dün sona erdi. Nizip TicaretOdasý Konferans Salonu'nda gerçekleþen deðerlendirme toplantýsýnýn açýlýþkonuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, 2009 yýlýndan bu güne Nizipilçesinde siyasetçisinden daire amirlerine kadar birlikte çýkmýþ olduðumuz buyolda sorunlarý cesaretle konuþarak ortak akýl ile hareket ettik. Ýlçemizi dahaiyi hale getirmek için bu çalýþtayý uygulamaya koyduk diyerek bu gündeðerlendirme toplantýsý bir araya gelerek çalýþtaylarý sonlandýrdýk bundansonraki hedefimiz aldýðýmýz kararlarý uygulamak olacaktýr dedi. Nizip BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Çalýþtayý'nda ele alýnan konular ile ilgilibaþlatmýþ olduðumuz çalýþmalarda ciddi manada yol aldýklarýný söyleyerek NizipBelediyesi olarak bizlere verilen görevleri en iyi þekilde yerine getirdikbaþlayan çalýþmalarýmýzý da sonlandýrmak için çalýþmalarýmýz sürdürdüklerinisöyledi.AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Þahin'de bu gibi çalýþtaylarýnkentin geleceðine yol verdiðine inanýyorum. Çünkü ortak akýl ile yapýlan her iþbaþarý ve güzel sonuçlar ortaya çýkarýr ben Nizip Çalýþtay'ýnda emeði geçenherkese teþekkür ediyorum. AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ise,ortak aklýn ön plana çýkarýlmasý sorun ve problemlerin olduðu ve þehringeliþmesi söz konusu olduðu zaman kurum ve kuruluþlarýn bir araya gelerek ortakkarar alabilecek bir oluþum temeli olan Nizip Çalýþtayý'nýn güzl sonuçlandýðýnainanýyor ve aklý ve yüreði ile bu çalýþmaya destek olan herkese þükranlarýmý sunuyorumdedi.Gaziantep Valisi Erdal Ata, Nizip Çalýþtayýnýn son toplantýsýna katýlmanýnmutluluðunu yaþýyor ve öyle olumlu sonuç alan ve güzel çalýþmalara imzaatmasýna vesile olan bu çalýþtayý hayata geçiren Nizip Kaymakamý YaþarKaradeniz'i kutluyorum. Bu güne kadar 22 toplantý yaparak yapmýþ olduklarý butoplantýlarda Nizip'i ilgilendiren her türlü sorunu gündeme alýnmasý ve onlarlailgili bir yol haritasý çizilmesi kýsa, orta ve uzun vadeli yapýlacak olançalýþmalarýn belirlenmesi ilçe adýna memnuniyet verici bir durum olduðunusöyledi.Yapýlan konuþmalarýn ardýndan Nizip Çalýþtay'ýna destek veren kurumamirleri ve daire müdürlerine plaket takdim edilirken, baþarýlý olanlara dabaþarý belgeleri takdim edildi.Program daha sonra Nizip Engelliler Derneði tarafýndanorganize edilen ve toplanan mavi kapaklar ile alýnan tekerlekli sandalyelerindaðýtýmý ile son buldu.Programa, Karkamýþ Kaymakamý Mustafa Gül, Nizip AskerlikÞubesi Baþkaný Binbaþý Cem Çerkezoðlu, Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, NizipTicaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, daire amirleri ve çok sayýdadavetli katýldý.