Nizip Kaymakamlýðý tarafýndan organize edilen 'Mahalle Buluþmalarý'toplantýsý, Kýbrýs Mahallesi'nde yapýldý.

Mahalle Buluþmalarý' toplantýsýna NizipÝlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, NizipBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, EmniyetMüdürü Mustafa Kantar, Milli Eðitim Müdürvekili Abdullah Daðlý, Nizip TedaþMüdürü Yavuz Balki, Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, Kýbrýs MahallesiMuhtarý Nihat Aykut ve Kýbrýs Mahallesi sakinleri katýldý. Nizip'teçeþitli mahallelerde gerçekleþtirilen 'Mahalle Buluþmalarý' toplantýsýnýnaçýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, bu türtoplantýlar sayesinde her türlü sorunlarýn yerinde görüldüðünü ifade etti.Nizip'in yönetimini üstlenmiþ ve görevini hakkýyla yerine getiren kurumlarýnmahalle sakinleriyle buluþtuðunu kaydeden Nizip Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan ise, Nizip Belediyesi olarak her zaman sizin yanýnýzdayýz" mesajýverdi.Kýbrýs Mahallesi Muhtarý Nihat Aykut ise yapýlan toplantýdan dolayýmemnun olduklarýný söyleyerek, "Mahalle Buluþmalarý" adý altýnda sürdürülentoplantýlarda halkýn sorunlarýyla birebir ilgilenen Kaymakamýmýz, BelediyeBaþkanýmýz, Emniyet Müdürümüz, Milli Eðitim Müdürümüz ve Daire Amirlerimizeteþekkür ediyorum" diye konuþtu.