Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, biz halkýmýzavermiþ olduðumuz sözlerin yerine getirmenin mutluluðunu yaþýyoruz. Sözverdiðimiz gibi hem Hafýz Paþa Mahallesine 24 derslikli Ýlkokul hem de AtatürkMahallesine 33 derslikli Ýlkokulu yapýlmasý için bu gün protokol imzalandý. Buiki okul 2013 yýlýnýn sonuna doðru bu iki okulumuz bitirilerek eðitime hazýrhale getirilecektir. 2012 yýlý içerisinde birçok okulumuzu yenileyerek eðitimöðretime hazýrladýk ve þimdi birçok okulumuz yeni binalarýnda eðitim hizmetiveriyor. Þuan içerisinde de baþlayýp devam eden birçok eðitim kurumumuz iseçalýþmalarý hýzlý bir þekilde devam ediyor. Yapýlan bu çalýþmalar þunugösteriyor Nizip ilçe genelinde 2012 yýlý içerisinde temeli atýlan, inþaatýnabaþlanýlan ve protokolü imzalanan 350 derslikli okul yapýldý ve yapýlamayadevam ediyor. Bu anlattýklarým bir yýl içerisinde olacak olan çalýþmalar yaniNizip'e 100 yýllýk yapýlan derslik sayýsýný biz bir yýlda yapýyoruz odayaptýklarýmýz ayrýca Nizip ilçesinde þuan içerisinde hizmet veren HükümetKonaðýnýn da yenilenmesi için çalýþmalar baþlatýldý ve bu gün protokolüimzalandý. Ben yapýlan tüm bu hizmetlerin hizmet etmekten onur duyduðumuz NizipHalkýna hayýrlý olmasýný diliyorum dedi.