Nizip Ticaret Odasý Çin’deki iþ görüþmeleri kapsamýnda Çin/Þanghay Türkiye Baþkonsolosluðu Ticaret Ataþemiz Bilgehan ÞAÞMAZ’a bir ziyaret gerçekleþtirdi.

Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT, öncelikle bizleri aðýrladýðýnýz için þahsým ve heyetim adýna teþekkür ederim.

Yaklaþýk 30 iþ adamýyla, 2012 yýlýnýn ülkemizde Çin yýlý ilan edilmesi münasebetiyle Nizip Ticaret Odasý olarak Þanghay/ Çin’e iþ seyahati düzenlemiþ bulunuyoruz. Çin ile Türkiye arasýnda bulunan dýþ ticaret farký alehimize olsa da çok çalýþarak bu durumu lehimize çevirme çabasý ve buralarda iþ yapmak arzusu içerisindeyiz. Umarým bu ziyaret heyetimizdeki firmalarý için yeni pazarlar bulmasýna olanak saðlar ve böylece ilçemizdeki firmalarýn Çin pazarýna girmesine katký saðlanmaktadýr dedi.

Ticaret Ataþesi ÞAÞMAZ ise konuþmasýnda öncelikle ziyaretten duyduðu memnuniyeti ifade ederek Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT’a ve heyetine teþekkür etti.

Ayrýca Þanghay’ýn Çin’i vitrini olduðunu belirterek Türk firmalarýnýn Þanghay pazarýna dahil olmasýnýn büyük önem arz ettiðini ve Çin pazarýndaki önemli noktalara deðinerek heyete bilgilendirme yaptý.

Yapýlan görüþmeler sonrasýnda Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT tarafýndan Ticaret Ataþemiz Bilgehan ÞAÞMAZ’a ziyaret anýsýna bir plaket takdim edildi.