Kurban Bayramý dolayýsý ile Nizip Ticaret Odasý KonferansSalonu'nda bayramlaþma programý düzenlendi.

Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret OdasýMeclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Danýþma Kurulu üyesi Abdullah Altýnbaþ,Genel Sekreter Serpil Gündoðdu ve Yönetim Kurulu üyelerinin katýldýðý bayramlaþmaprogramýnda Baþkan Mehmet Özyurt þunlarý söyledi. "Buradan Yönetim Kurulu veüyelerimizin adýn Ýlçemizde yaþayan bütün hemþerilerimin mübarek kurbanbayramýný tebrik ediyorum. Kurban Bayramýnýn Ýlçemiz, ülkemiz, vatanýmýz ve tümÝslam âlemi için hayýrlara vesile olmasýný Cenab-ý Allah'tan temenni ediyorum."dedi.

Daha sonra konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Meclis BaþkanýMustafa Doktoroðlu'da mutlu günlerden birinin yaþandýðýný söyledi. Doktoroðlu;"Bugün tüm Ýslam âleminde ayný coþku ve güzellik yaþanýyor. Allah bu günleribizden eksik etmesin. Bu vesileyle Ýslam Âleminin ve Nizip Ýlçe halkýnýn bumutlu günü yaþadýðý Kurban Bayramý'ný en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Abdullah Altýnbaþ ise konuþmasýnda Bayramlarýn en önemlikriterlerinden biri akraba-i talukatý koruyup, gözetmek, bir diðeri defakirleri koruyup, gözetmek olduðunu belirtti. Altýnbaþ, bugünlerin son derece önemliolduðuna dikkat çektiði konuþmasýnda þöyle konuþtu: "Çünkü iki Bayram bir arayageldi. Biri Ýslam Âleminin dini bayramý, diðeri de ülkemizin kurtuluþu,baðýmsýzlýðýný kazanmasý olan Cumhuriyet Bayramý'dýr. Atatürk ve silaharkadaþlarý sayesinde Türkiye Cumhuriyeti baðýmsýzlýðýný kazandýðý için dinibayramlarýmýzý çok nezih bir þekilde geçiriyoruz. Eðer bayraðýmýz gönderde dikduruyorsa, camilerimizde ezan sesi duyuluyorsa, bu, baðýmsýzlýðýmýzýkazandýðýmýz savaþ neticesinde bu hale gelmiþtir. Ýþte bu anlamda iki bayramýbirlikte kutlamanýn çok özel olduðunu düþünüyorum" dedi.

Nizip Ticaret Odasý'nda tapýlan ve saat 10.30' da baþlayanBayramlaþma programý, saat 14.00'te sona erdi.