Bazen ayaküstü yazý yazmak dahi kýsmet olmuyor. Oysa söylenecek o kadar çok þeyler varken, bize sunulan bu hayat ve sýðmadýðýmýz dünya alemini anlatmanýn zevkinden kaçmak olmamalý. Gündemime düþen notlar:
Kaynak...
- Ata sözlerini yabana atmamalý. ”Söyleme sýrrýný dostuna, dostunun dostu vardýr, o da söyler dostuna“. Hele yazdýðýnýz bir not veya bir raporun dillerde gezmesinin kokusuna katlanabilirseniz söyleyin sýrlarýnýzý.
- Dedikoduyu seven millet olduðumuzu düþünüyorum. Bu illetliði yapanlara yazýklar olsun.
- Her doðru her yerde söylenmemeli. Boþuna zatlar aðýzlarýnda çakýl taþýmýþlar (Boþ söz konuþurum endiþesiyle, Hz. Ebubekir (ra)’in aðzýnda çakýl taþý bulundurduðu ve ancak gerektiði yerde aðzýndantaþý çýkararak konuþtuðu naklediliyor).
- Proje Tabanlý Eðitim üzerine çalýþmalar devam ediyor. Üç kuruþluk þu dünyada adam gibi yaþamayý becerebilmek en büyük proje olmalý.
- Benim gibi önüne gelen herþeyin adýný proje koymuþ. Projelendirilmiþ bir hayat bu kadar ucuz veya veresiye olmamalý.
- Çocuklar büyüyor haberiniz olsun. Onlar gittikçe gençleþtikçe bizler yaþlanýyoruz.
- Daracýk vadileri olan memleket, bu bayram da uzak kalacak. Bayramlar birilerinin olsun.
- Ben bayramlarý zaten hiç mi hiç sevmedim. Hikayesi var elbette.
- Iraklarda kavunlar çeþit çeþit. Domates hala 1000 Irak Dinarý yani TL ile 1,5 lira.
- Yörsan Yoðurt’a teþekkürler dün 6 kilo aldým…. vesaire