Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve oda yönetimi ile birlikte göreve baþlayanÝlçe Jandarma Komutaný Yüzbaþý Yavuz Oruç ile Ýlçe Milli Eðitim Müdürü CengizGündeþ'i ziyaret ederek hayýrlý olsun dileklerinde bulundular.

Ýlk ziyaretlerini Jandarma Komutanlýðýna gerçekleþtiren Özyurtve Doktoroðlu burada yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yüzbaþý Yavuz Oruç'agörevlerinde baþarýlar dileyerek sohbet ettiler.

Misafirleriyle yakýndan ilgilenen Jandarma Komutaný YüzbaþýOruç ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek Mehmet Özyurt veBeraberindekileri ne teþekkür etti.

Burada ziyaretini sonlandýran NTO üyeleri daha sonra ÝlçeMilli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ'in makamýna geçtiler. Burada oda üyeleri adýna konuþan NTO BaþkanýMehmet Özyurt, Milli Eðitim Müdürü Gündeþ'e sizleri Nizip Ýlçesinin MilliEðitim Müdürü olarak görmekten dolayý çok memnunuz bizler Nizip Ticaret Odasýolarak her zaman olduðu gibi eðitime desteklerimizi devam ettireceðiz diyerekhayýrlý olsun temennilerinde bulundu.

Gündeþ, ise Nizip Ticaret Odasý her zaman yanýmýzda olmuþ veeðitime sürekli destek vermiþtir ben hem verilen bu destekten hem de yapýlanziyaretten dolayý tüm oda üyelerine teþekkür ediyorum dedi.

Özyurt ve Doktoroðlu'nun ziyaretlerine Nizip Ticaret OdasýGenel Sekreteri Serpil Gündoðdu, Baþkan yardýmcýlarý Bekir Karabacak, BülentÖðüt ve yönetim kurulu üyeleri eþlik etti.