Çýnar-Der Yönetim Kurulu Baþkaný Abdullah Alkandað, Etüt Müdürü Kerim Uysal ve baþarýlý öðrenciler Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'ý ziyaret ederek, çalýþmalar hakkýnda bilgi sundu.
Baþkanlýk makamýnda gerçekleþtirilen ziyarette yapýlan çalýþmalar hakkýnda Baþkan Akdoðan'a bilgi veren Çýnar-Der Yönetim Kurulu Baþkaný Abdullah Alkandað; "Çýnar- Der olarak yaptýðýmýz çalýþmalar sayesinde birçok öðrencimiz baþarý elde etmiþtir" dedi. Bizleri utandýrmayan öðrencilerimize bir kez daha teþekkür ediyorum" dedi.Etüt Müdürü Kerim Uysal ise 2012-2013 Eðitim Öðretim Yýlýnda 380 öðrenciye eðitim verildiðini vurguladý. "Bununla birlikte 105 8. sýnýf öðrencisinin mezun oldu. Bu öðrencilerimizden 89' u tercihle çeþitli liselere yerleþtirildi" diye konuþan Kerim Uysal; "1 öðrencimiz Fen Lisesi, 12 öðrencimiz Öðretmen Lisesi, 48 öðrencimiz Anadolu Lisesi, 12 öðrencimiz Saðlýk Meslek Lisesi, 12 öðrencimiz Ýmam Hatip Lisesi ve 4 öðrencimiz de Anadolu Meslek Lisesi'ne yerleþti. Emek veren baþarý saðlayan herkese teþekkür ediyorum" dedi. Ziyaret nedeniyle son derece mutlu olduðunu ifade eden Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, baþarýlý öðrencilere birer Kitap Seti hediye etti.
![]()