Tüm Eðitim Çalýþanlarý Sendikasý Gaziantep Ýl Temsilciliði tarafýndan TEÇ-SEN Sendikasý Üyeleri, 20.000 TL'lik Ücretsiz Ferdi Kaza Sigortasý kapsamýna alýndý.

Konu hakkýnda yazýlý bir açýklama yapan TEÇ-SEN Gaziantep Ýl Baþkaný Mustafa Yalçýnkaya; "TEÇ-SEN Tüm Eðitim Çalýþanlarý Sendikasý olarak üyelerimiz için hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.Yalçýnkaya yaptýðý yazýlý açýklamada; "Eðitim çalýþanlarýnýn mali, özlük ve sosyal hak kayýplarým önlemek ve eðitim çalýþanlarýnýn hakký ve haklý taleplerinin yerine getirilmesi için mücadele eden ve eðitim çalýþanlarýnýn tek sendikasý Tüm Eðitim Çalýþanlarý Sendikasý (TEÇ-SEN) Üyelerinin tümünü kapsayan ferdi kaza sigorta anlaþmasý imzalanmýþtýr. Vakýf Emeklilik A.Þ ile TEÇ-SEN arasýnda imzalanan sözleþme gereði; üyelerimizin tümü ücretsiz 20.000 TL Ferdi Kaza Sigortasý Kapsamýna" alýndýðý genel merkezimizden bildirilmiþ' olup, TEÇ-SEN Tüm Eðitim Çalýþanlarý Sendikasýna gönül verip, tüm üyelerimize sonsuz teþekkür ediyor, üyelerimiz adýna verdiðimiz tüm hizmetlerin hayýrlara vesile olmasýný diliyoruz" þeklinde konuþtu.