Aile ve Sosyal Politikalar Bakaný Fatma Þahin, "HamdolsunNizip son 10 yýlda hizmette yarýþta öne geçti" dedi.
Bakan Þahin, Nizip Kaymakamlýðý ile Nizip Belediyesitarafýndan Belediye Nikâh Salonu'nda düzenlenen toplantýda yaptýðý konuþmada,her yýl kýþýn Ankara'da, yazýn ise seçim bölgelerinde,sahada çalýþtýklarýný söyledi.
Yaz aylarýnda gerçekleþtirdikleri saha çalýþmalarýçerçevesinde yaptýklarý toplantýlarda vatandaþlarý dinleyip yeni bir yolharitasý çýkardýklarýný ifade eden Bakan Þahin, Nizip Belediye Baþkaný HacýFevzi Akdoðan ve Nizip'ten övgü ile söz etti.
Nizip'ten her seferinde mutlu ve Umutlu birþekilde dönüyorum. 81 ili dolaþmýþ bir kardeþiniz olarak söylüyorum, Nizip,imkânlar bakýmýndan birçok ilden daha kuvvetli bir ilçedir. Bu gücü neredenalýyor, tabii sizlerden alýyor. Siz nasýlsanýz öyle yönetilirsiniz. Nizip,Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'ýn yaptýðý hizmetlerle Nizip son 10 yýlda önplana çýktý, 10 yýlýný çok güzel tamamladý. Baþkan Akdoðan ve ekibine buradanbir kez daha teþekkür ediyorum. Çok daha baþarýlý, güzel, huzurlu ve mutlu bir Nizip'ininþasýnda hep beraber yolumuza devam edeceðiz" dedi. Þahin, konuþmasýnýnardýndan muhtarlardan oluþan katýlýmcýlarýn sorunlarýný dinledi.
Toplantý sonrasý Karkamýþ Ýlçesi'ne hareket etmeden önce ÝlGenel Meclis Üyesi Galip Ýnal ile makam aracýnda bir süre görüþen Bakan Þahin'ingezisine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Ali Þahin, DeryaBakbak, Mehmet Erdoðan, Nejat Koçer, Halil Mazýcýoðlu Ýl baþkaný Ahmet Uzer veGaziantep'ten gelen Daire Müdürleri eþlik etti.
![]()