Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu'nda görevli öðretmenHüsnü Kýtay, yaz tatilini dinlenmek ve eðlenmek için kullanmak yerineçocuklarýn eðitimine ayýrdý.Okullarýn tatile girmesi üzerine eðitimkurumlarýnda görevli öðretmen ve öðrenciler de tatile gitti. Kimileriaileleriyle birlikte deniz olan bölgeleri tercih ederek tatilin keyfiniçýkarmaya çalýþýrken Bingöllü öðretmen Hüsnü Kýtay ise dinlenmek ve tatilegitmek yerine öðrencilerine eðitim veriyor. Ýlçe genelinde Eðitim konusundaalmýþ olduðu ödüllerden dolayý hep isminden söz ettiren Adile AltýnbaþÝlköðretim Okulu'nda öðretmenlik yapan Hüsnü Kýtay yapmýþ olduðu çalýþmadandolayý çok memnun olduðunu ifade ederek ekip ruhuyla yapýlan çalýþmadankaynaklý baþarýlarýn kaçýnýlmaz olduðunu belirtti.Kýtay sözlerini þöylesürdürdü, öncelikle içinde bulunduðumuz düþünce alaný içerisinde kendime þunuprensip haline getirdim. Ýyi bir birey olmak için parçasý olduðumuz toplumakarþý fedakarca daha üst düzey sorumluluklarý yerine getirmeyi baþarýyorsak iyibir birey rolünü oynuyoruz demektir. Bu nedenle yaklaþýk 1 ay sürecek olan yazeðitimine çocuklarýn ilgisinin güzel olduðunu ve eðitimin verimli geçtiðinibelirtti.