Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2012 LYS'de bütün puan türlerinde birinciler Fem Dershanesi'nden çýktý. Daha önce açýklanan SBS'de Türkiye 293'üncüsünü ...
www.haberege.com/.../nizipte-lys-sampiyonlari-fem-dershanes...
Kaynak...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2012 LYS'de bütün puan türlerinde birinciler Fem Dershanesi'nden çýktý. Daha önce açýklanan SBS'de Türkiye 293'üncüsünü ...
www.haberege.com/.../nizipte-lys-sampiyonlari-fem-dershanes...
Kaynak...
ALKAN KIZ MESLEKTE "TERCÝH BÜROSU" KURULDU
[AME]http://www.nizip.com/videolar/alkankizmeslek26.07.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Nizip'te tercih yapmakta sýkýntý yaþayan öðrencilere yönelikdanýþmanlýk hizmeti verilmesi için Alkan Kýz Meslek Lisesi'nde Tercih DanýþmanlýkBürosu oluþturuldu.
Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Ýlçe Milli Eðitim ÞubeMüdürü Abdullah Daðlý, Rehber öðretmenler gözetiminde yapýlacak LYS ve SBSdanýþmanlýk hizmetinin 23 Temmuz Pazartesi günü itibariyle baþladýðýný, 8Aðustos 2012 Çarþamba günü sona ereceðini hatýrlattý.
Þube Müdürü Daðlý konuþmasýnda; "Alkan Kýz Meslek Lisesi'ndeoluþturduðumuz Tercih Bürosu'nda hem Ortaöðretime geçen, hem üniversiteyeyerleþmek isteyen öðrencilerimiz ücretsiz olarak faydalanacaktýr. Üniversiteöðrencileri için ise 23 Temmuz Pazartesi günü baþlayan resmi tercih süresi, 3Aðustos sona eriyor. Tercih DanýþmanlýkBürosu her gün sabah 08.00 ile 17.00 saatleri arasýnda hizmet verecektir" diyekonuþtu.
![]()
nrtmedya.com
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan ilçedeki üniversite adaylarý için Alkan Kýz Meslek Lisesi'nde tercih danýþmanlýk bürosu oluþturuldu.
Devami...
Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan ilçedeki üniversite adaylarý için Alkan Kýz Meslek Lisesi'nde tercih danýþmanlýk bürosu oluþturuldu. Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Abdullah Daðlý, yaptýðý açýklamada, rehber öðretmenler gözetiminde yapýlacak ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...