AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý Nizip'te inþaatçalýþmasý devam eden okullarý gezerek incelemelerde bulundu.

Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkan vekiliHüseyin Özkaya ve Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz ile birlikte ilçedeyapýmý devam eden okul inþaatlarýný inceleyen Mehmet Sarý, yapýlan çalýþmalarýyerinde gördü, çalýþmalar konusunda Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ'ten bilgialdý.

Ýncelemelerin sonunda açýklama yapan AK Parti GaziantepMilletvekili Mehmet Sarý, Nizip'te inþaat çalýþmalarý devam etmekte olan FýratMahallesindeki Ýlköðretim Okulu, Fatih Sultan Mahallesindeki Saðlýk Meslek veTicaret Meslek Lisesi, Belkýs Mahallesindeki Mustafa Özkaya Ýlköðretimokulundaki çalýþmalarý yerinde gördüðünü ve inceleme yaptýðýný vurguladý.

Ýnþaat çalýþmalarýnda standardý çok yüksek fiziki alanlarýve kalitesi ile ilçeye yakýþýr güzel okullarýn yapýldýðýný söyleyen MilletvekiliSarý þunlarý kaydetti; "Bu hizmetlerin yapýlmasý ve hayata geçirilmesininardýndan yarýnýn geleceðin nesilleri olan çocuklarýmýzýn burada okuduklarýnýgörmek bizlere mutluluk verecektir. Bu çalýþmalar öðrencilere kaliteli eðitiminverileceði alanlarýn alt yapýsýdýr. Böylelikle inþaat çalýþmalarý devam edenokullarýn birçoðu 2012-2013 eðitim öðretim açýlmasý planlanmaktadýr. Benaçýlacak olan okullarýmýzýn þimdiden vatandaþlarýmýza hayýrlý olmasýnýdiliyorum" dedi.

Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ise konuþmasýnda; "Ýlçemizdeyapýmý devam eden okullarýmýzda çalýþmalarýn hangi aþamada olduðunu görmek amacýylaburada bulunuyoruz. Yapmýþ olduðumuz incelemelerde herhangi bir sorunolmadýðýný tespit ettik. Ýlçenin eðitim kalitesinin artýrýlmasýnda yenidersliklerin olmasý oldukça önemlidir. Ben yapýmý devam eden okullarýnhalkýmýza hayýrlý olmasýný temenni ediyorum" diye konuþtu.