Nizip Ticaret Odasý,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'ninuygulamýþ olduðu akreditasyon sistemine 2010 yýlý itibariyle dahil olarak yapýlanbir dizi zahmetli çalýþmalarýn neticesinde 8 Mart 2012 günü gerçekleþenakreditasyon denetiminde, süreci baþarýyla tamamlayarak akredite oda olmaya hakkazandý.

Bu vesileyle süreç içerisinde baþarýlý çalýþmalarýyla NizipTicaret Odasý'ný onurlandýran Oda personelleri Genel Sekreter Serpil Gündoðdu, GenelSekreter Yardýmcýsý Halil Ýbrahim Avþaroðlu, Genel Sekreter Yardýmcýsý ve AkreditasyonSorumlusu Alev Özpolat, Sanayi Müdürü Suat Demirbilek, Muhasebe Memuru KorkutKýzýlýrmak, Ticaret Sicil Müdürü Yardýmcýsý Dilek Süzer, Bilgi Ýþlem-BasýnYayýn Sorumlusu Ali Rýza Deniz, Tahsildar Memuru Talip Karabacak, Danýþma MehmetSever Yýldýrým ve Hizmet Ýþleri Sorumlusu Dilek Çilkýz, Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu adýna Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt tarafýndan birer plakettakdim edildi.

Ayrýca akreditasyon sürecinde Üst yönetim temsilcisi olarak,Nizip Ticaret Odasý'nýn hizmet standardýnýn yükseltilmesi ve TOBB AkreditasyonSistemi'ne dâhil olmasýnda saðladýðý katkýlardan dolayý Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Sayýn Bülent Öðüt'e de Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT tarafýndan plaket verildi.

Yapýlan törende açýklama yapan NTO Genel Sekreteri SerpilGündoðdu, Ýlçemizde kurulduðu günden itibaren Nizip Ticaret Odasý'nýn hem ilçehem de bölge ekonomisinin kalkýnmasý amacýyla hizmetlerini sürdürdüðünübelirtti. Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu'nunyenilikçilik, inovasyon ve ar-ge önem kazandýðýný vurgulayan Serpil Gündoðdu;"Sürekli ilerlemeyi ilke edinerek bu doðrultuda çalýþmalara baþlanmýþtýr.Bizler yönetimle birlikte bu çalýþmalarý zevkle, heyecanla ve büyük bir azimleyürütmekteyiz. NTO Yönetimi olarak akreditasyonsürecine karar verilmesi sonrasýnda bizler Yönetim Kurulu Baþkanýmýz SayýnMehmet Özyurt ve Yönetim Kurulu ile beraber çalýþmalarýmýzý hep birliktegerçekleþtirdiðimizi belirtmek istiyorum. TOBB Akreditasyon sistemi içerisinde Oda/Borsalar arasýnda sayýlý Odalararasýna girmek amacýyla bu zahmetli çalýþmada bizlere güvenerek desteklediðiniziçin þükranlarýmýzý sunarýz.

Ayrýca, NTO personelleri olarak Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu'na verdiðimiz sözü yerine getirerek bu baþarýyý yönetim kurulu ilebirlikte elde etmekten dolayý mutluluk duymaktayýz. Bugün bizleri onu re etmekamacýyla ayrý ayrý vermiþ olduðunuz plaket için tüm personeller adýna canýyürekten teþekkürlerimi sunarým" dedi.