Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Seven; "09Haziran 2012 tarihinde Sanayi Sitesi Ýdare Binasý Toplantý Salonu'nda yapý*lan2011 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'na katýlan Belediye Baþkaný* Hacý FevziAkdoðan baþta olmak üzere Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Madeni Sanatkarlar OdasýBaþkaný ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine, Marangozlar ve MobilyacýlarOdasý Baþkaný ile Yönetim ve Dene*tim Kurulu üyelerine ve toplantýmýza katýlantüm Sanayi Sitesi üyelerine þahsým ve Yönetim Kurulu Üyeleri adýna teþekkürederim" dedi. 165 üyenin katýldýðý ve tüm gündem maddeleri tartýþmaya gerekgörül*meden tüm üyelerce oybirliði ile kabul edilmesinden dolayý duyduðumemnuniyetini dile getiren Ýbrahim Seven þunlarý söyledi. "Üyelerimizdenaldýðýmýz bu samimi güçle bundan sonra hiz*metlerimize hiç ara vermeden devamedeceðimizi belirtmekte yarar görüyoruz. Sanayi Sitesi Kamyon ve Týr garajý ileilgili þahsýma yöneltilen suçlama*lar yönetim kurulumu ve þahsýmý üzmüþtür. Amabiz bu üyelerimize de kýz*mak istemiyoruz. Biz bunlarýn asýlsýz olduðunainanýyorduk. Mahkeme ka*rarýyla da suçlu olmadýðýmýz tespit edildi ama songenel kurulda üyelerimi*zin bizlere gösterdiði teveccüh üzüntümüzü ortadankaldýrmýþtýr.Bu genel kurulda yaþayan hayatta olan her meslek dalý ilkleriniplaket*le onura ettik.Bu geleneðimizi bundan sonra da devam ettireceðiz. Odabaþkanlarýmýz ile birlikte sanayi sitemizin tüm sorunlarýný çözmek Adýna hertürlü çalýþmalarýn içinde yönetim kurulumla birlikte olacaðýmýzý Belirtir,tümüyelerimize sevgi ve saygýlarýmý sunarým" diye konuþtu.