Nizip Milli Eðitim MüdürüCengiz Gündeþ, SBS ve DPYP Sýnavlarý hakkýnda bir açýklama yaptý.
Ýlköðretim 8. Sýnýf, SeviyeBelirleme Sýnavý (SBS) Nizip'te 9 Haziran Cumartesi günü Nizip'te toplam 8 Okuldayapýldýðýný söyleyen Milli Eðitim Müdürü Gündeþ, 2.657 öðrencinin katýldýðýsýnavlarýn sorunsuz bir þekilde yapýldýðýný vurguladý.
Seviye BelirlemeSýnavlarý'nýn; "Anadolu Öðretmen, Ticaret Borsasý Anadolu, Türkan Ömer OkanAnadolu, Yahya Altýnbaþ Liseleri ile Hatice Seyit Çeker, Adile Altýnbaþ, Dr.Abdulkadir Erdil ve Ýslim Marufoðlu Ýlköðretim Okullarý'nda yapýldýðýnýhatýrlayan Gündeþ, 10 Haziran Pazar günü yapýlacak Devlet Parasýz YatýlýlýkBursluluk Sýnavý hakkýnda da bilgi verdi.
Gündeþ; "Devlet ParasýzYatýlýlýk Bursluluk Sýnavýnýn (DPYB) ise 10 Haziran Pazar günü ilçemizde Nizip AnadoluÖðretmen, Ticaret Borsasý Anadolu, Türkan Ömer Okan Anadolu ve Yahya AltýnbaþLiseleri ile Hatice Seyit Çeker, Adile Altýnbaþ, Dr. Abdulkadir Erdil, ÝslimMarufoðlu ve Ýslim Sayýn Ýlköðretim Okullarý olmak üzere toplam 9 Okulda 3.162öðrencinin katýlýmýyla saat 10:00'da baþlayacak" diye konuþtu.
![]()