Engellivatandaþlarýmýza umut olan plastik kapak projesi kapsamýnda Nizip Anadolu ÖðretmenLisesi, Sosyal Yardýmlaþma Ve Dayanýþma Kulübü Öðrencileri, Okulunun RehberÖðretmeni Zehra Karadeniz'in önderliðinde topladýklarý plastik kapaklarakarþýlýk Nizip Engelliler Derneðinden aldýklarý 3 adet tekerlekli sandalyeyiihtiyaç sahibi engelli vatandaþlara hediye ettiler.
![]()
Dahasonra Nizip Engeliler Derneðini ve Dernek Baþkaný Abdurrezzak Pamuk'u ziyareteden Anadolu Öðretmen Lisesi Sosyal Yardýmlaþma Ve Dayanýþma Kulübü Öðrencileri,okulun Rehber Öðretmeni Zehra Karadeniz, okul müdürü Abdulkadir Bakýrcý, Nizip SosyalYardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfý Müdürü Mehmet Özaslan, burada bulunan engellivatandaþlarýn yapmýþ olduklarý çalýþmalarý gezdiler.Konuylailgili bir açýklama yapan Anadolu Öðretmen Lisesi Rehber Öðretmeni ZehraKaradeniz; Öðrencilerimizin yoðun gayreti sonucu topladýðýmýz plastik kapaklarýNizip Engelliler Derneðine getirdik ve karþýlýðýnda aldýðýmýz 3 tane tekerleklisandalyeyi ihtiyaç sahibi kardeþlerimize hediye ettik, ben bu çalýþmada emeðigeçen Öðrencilerimize, Okul Müdürümüze, Engelliler Derneði Baþkanýmýza, SosyalYardýmlaþma Vakfý Müdürümüze teþekkür ediyorum ve herkesin bu konuda duyarlýlýkgöstermesini diliyorum, dedi.Ziyaretsýrasýnda bir açýklama yapan Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdurrezzak Pamuk;AnadoluÖðretmen Lisesi Öðrencilerine, Okul Müdürüne ve Rehber Öðretmeni teþekkürederek bu tür duyarlý davranýþlarý herkesten bekliyoruz dedi.Dahasonra bu anlamlý çalýþmadan dolayý Nizip Engelliler Derneði Baþkaný AbdurrezzakPamuk Anadolu Öðretmen Lisesi Rehber Öðretmeni Zehra Karadeniz'e onur belgesitakdim etti.
![]()