Ýstanbul Gaziantepliler Derneði Federasyonu Baþkaný MehmetGüçtekin ve Ýstanbul Güngören Nizipliler Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný AliAðýr ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Nizip Ticaret Odasý'na ziyarettebulundular.

Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanýMehmet Özyurt; "Nizip Ticaret Odasý'nýn ve bölgenin büyümesi ve geliþmesinekatkýda bulunmak amacýyla ekip arkadaþlarýmýzla birlikte elimizden geleniyaptýk ve yapmaya devam edeceðiz" dedi. Özyurt, Nizip'in sorunlarý ve NizipTicaret Odasý faaliyetleri hakkýnda hazýrlanan dosyalarý dernekbaþkanlarýna ve yönetim kurulu üyelerine sundu.

Göreve geldiði günden itibaren Nizip Ticaret Odasý olarak yapmýþ olduðufaaliyetler hakkýnda bilgiler veren Özyurt, yapýlan ziyaretten dolayý duyduðumemnuniyeti ifade ederek bütün katýlýmcýlara teþekkür etti.

Gaziantepliler Derneði Federasyonu Baþkaný Mehmet Güçtekinise, Gaziantepliler Derneði'nin çalýþmalarý ile yapýlacak olan faaliyetlerihakkýnda bilgi verirken, Nizip Ticaret Odasý'na teþekkür etti.

Yapýlan ziyaretin anýsýna Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özturt ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndanGaziantepliler Derneði Federasyonu Baþkaný Mehmet Güçtekin ve Ýstanbul GüngörenNizipliler Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Aðýr'a birer plaket takdimedildi.

Gerçekleþen ziyarette; "NTO Yönetim Kurulu BaþkanYardýmcýlarý Bülent Öðüt, Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri AliKýlýnç ve M. Seyit Çeker, NTO Meclis Üyeleri Þakir Öztekin, Ercan Güven veGenel Sekreter Serpil Gündoðdu'da hazýr bulundu.