Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulu, 5-A ve 5-B sýnýfýöðrencileri mezun olmanýn sevincini Nizip Ticaret Odasý Restaurant'tadüzenlenen müzikli gecede eðlenerek kutladýlar.

5-A Sýnýf Öðretmeni Binnur Ýþler ve 5-B Sýnýf Öðretmeni AliÖztekin'in organize ettiði gecede öðrenciler bol bol oynayarak eðlendiler.

Okul Müdürü Halil Kendirci'nin teþekkür konuþmasýndan sonragecenin açýlýþ konuþmasýný yapan 5-A Sýnýf Öðretmeni Binnur Ýþler; "Deðerlikonuklar, sevgili öðrenciler. Bu geceyi bizlere düzenleyen sýnýf annelerimizeteþekkür ediyorum" diyerek sözlerine baþladý. "5 yýldýr birlikte hareket,ederek onlarý en iyi þekilde yetiþtirmeye çalýþtýk. Bu gecede onlarýnmutluluklarýný paylaþmak için burada toplandýk. Çocuklarýmýzý Atatürk ilkeleridoðrultusunda ayaklarý üzerinde durabilen kendilerini ifade edebilen yarýnlaragüvenle bakabilen bireyler olarak yetiþtirmeye çalýþtým. Bu gece içinyaptýklarý çalýþmalarý sergilediklerinde emeklerimin boþa gitmediðini gördüm.Birazdan izlediðinizde eminim sizde çok beðeneceksiniz hepinize iyi seyirlerdiliyorum diyerek sözlerini tamamladý.

Mezuniyet gecesinde öðrenciler pistti hiç boþ býrakmayanöðrenciler ise Piyanist Ömer'in seslendirdiði þarkýlarla unutulmaz bir gecegeçirdi.