AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Cuma Gündüz, Nizip BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve beraberinde Ýl Genel Meclis Üyeleri Galip Ýnal,Ahmet Yakar ve teþkilat üyelerinden Fatih Bozkurt, Nizip Milli EðitimMüdürlüðüne atanan Cengiz Gündeþ'i ziyaret ederek, hayýrlý olsun temennisindebulundular.
Sohbet ortamýnda geçen ziyarette; Eðitim ile ilgiliyapýlacak olan hizmetler konuþuldu, Nizip Ýlçe genelindeki eðitim seviyesinin artýrýlmasýiçin yapýlmasý gerekenler konusunda karþýlýklý fikir alýþveriþinde bulunuldu.
Yapýlan ziyaret ile ilgili açýklama yapan AK Parti Nizipilçe baþkaný Cuma Gündüz, ilçe Milli Eðitim Müdürlüðü görevine atanan CengizGündeþ'e hayýrlý olsun temennilerinde bulunarak; "Bizler siyasi irade olarak NizipMilli Eðitim Müdürü'ne her konuda destek vermeye hazýrýz. Kendisinin de bugörevi en iyi þekilde yapacaðýna inanýyoruz" dedi.
Cengiz Gündeþ ise, yapýlan ziyaretin memnuniyet vericiolduðunu belirterek ziyaret eden ve hayýrlý olsun temennilerinde bulunanherkese teþekkür ederim" dedi.
Ziyarette Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz ve ZiraatOdasý Yönetim Kurulu üyesi Erkan Karakuþ'ta eþlik etti.
![]()