Gaziantep Valiliði tarafýndan 2011 yýlý Aralýk ayý içerisinde baþlatýlan “Bir Okul, Bin Gelecek” ve “Geleceðe Bir Tuðlada Sen Koy” kampanyasý kapsamýnda, Nizipli hayýrseverler tarafýndan ilçeye yapýlacak olan 5 ayrý okul için yer verildi. Baðýþ yapýlan yerlerin protokol imza töreni yapýldý.
Nizip Ticaret Odasý Toplantý Salonunda düzenlenen ve Gaziantep Valisi Erdal Ata Baþkanlýðýnda gerçekleþtirilen eðitim kurumlarýna baðýþ imza töreninin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, eðitime katký sunan herkese teþekkür ederek þunlarý söyledi
“Eðitimde yapýlmasý gereken çalýþmalar sadece fiziki koþullarýn iyileþtirilmesi ile sýnýrlý kalmamalýdýr. Eðitimde akademik baþarýyý artýrmak, ebeveynlerin eðitim faaliyetinin içine aktif olarak çekilmesi ile mümkün olacaktýr. Öðrencilere baþarýyý hedef gösterecek ve yönlendirecek ebeveynler okulun, öðretmenin ve öðrencinin emeklerinin iyi deðerlendirilmesi sonucunu doðuracaktýr. Bu sonucu elde etmek kamu görevlilerin sivil toplum örgütlerinin, toplumun ileri gelenlerinin ve kanaat önderlerinin iþbirliði ile mümkün olabilecektir” dedi
Eðitime verilen desteðin önemini anlatan slayt gösterileri müzik dinletisi ile devam eden program daha sonra Gaziantep Valisi Erdal Ata ile hayýrseverler arasýnda yapýlacak olan okul arsalarýnýn Ýmza töreni yapýldý.
Törene, Gaziantep AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Halil Mazýcýoðlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ýl Özel Ýdaresi Genel Sekreteri Cefer Yýlmaz, Ýl Milli Eðitim Müdürü Ekrem Serin, Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, Ýlçe Müftüsü Mustafa Genç, Gaziantep Üniversitesi Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Milli Eðitim Müdür vekili Abdullah Daðlý ve Þube Müdürleri, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ziraat Odasý Baþkaný Sýddýk Durmaz, ile birlikte çok sayýda Daire Amirleri ve Dernek Baþkanlarý katýldý.
![]()