Sosyal Güvenlik Kurumu Nizip Þube Müdürü Mustafa Aydoðdu veberaberinde Müdür Yardýmcýlarý Ý.Halil Salah ve Mehmet Tulgar, Sigorta Tescil veHizmet Sorumlusu Ayþe Akbaþ önce Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'i, hemenardýndan Belediye Baþkaný Hacý Fevzi akdoðan'ý ve sýrasýyla, CumhuriyetBaþsavcýsý Mehmet Günay ve Nizip Radyo Televizyonu Yönetim Kurulu Baþkaný OsmanAlpaslan'ý makamýnda ziyaret ederek, çiçek sundular.
![]()
Ziyaret sýrasýnda bir açýklama yapan Kaymakam Karadeniz, Toplumumuzuntüm kesimlerini kucaklayan bir yapýya kavuþturan, özellikle yaþlýlýðýmýzda vehastalýðýmýzda yanýmýzda olan ve geleceðimizin garanti altýnda olduðu hissiniveren Sosyal Güvenlik Kurumu'nun her yýl 16 Mayýs'ta düzenlenen "SGK Haftasý"nýkutlarým" diyerek ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getirdi.
![]()
Sosyal Güvenlik Kurumu Nizip Þube Müdürü Mustafa Aydoðduise, 5502 sayýlý Sosyal Güvenlik Kurumu Kanununun 16 Mayýs 2006 tarihindeyürürlüðe girmesiyle SGK kurulduðunu söyledi.
Mustafa Aydoðdu; "Sosyal güvenlik bilincinin halktapekiþtirilmesi ve SGK 'larýn tanýtýlmasý amacýyla SGK Yönetim Kurulunun almýþolduðu kararla her yýl 16 Mayýsa tekabül eden haftanýn Sosyal Güvenlik haftasýolarak kutlanmasýna karar verildi. Bizde bu vesile ile ilçemizde bulunan kurumamirlerini ve son olarak Nizip Radyo Televizyonu ziyaret ettik, buradan NRTaracýlýðý ile tüm halkýmýzýn Sosyal Güvenlik Haftasýný Kutlarým" dedi.
![]()