Anlayana... Öyle insanlar tanýdýmki; kibir ve bencilliklerinden
bir adým öteye geçemediler.... Yazýk...
Neler Ogrendim;
YAÞ 5 Anne ve babamýn birbirlerine baðýrmalarýnýn beni ne kadar korkuttuðunu öðrendim.
YAÞ 7 Meþrubat içerken gülersem içtiðimin burnumdan geleceðini öðrendim.
YAÞ 12 Bir þeyin deðerini anlamanýn en iyi yolunun bir süre ondan yoksun kalmak olduðunu öðrendim.
YAÞ 13 Annemle babamýn elele tutusmalarýnýn ve öpüþmelerinin beni daima mutlu ettiðini öðrendim.
YAÞ 15 Bazan hayvanlarýn kalbimi insanlardan... daha fazla ýsýttýðýný öðrendim.
YAÞ 18 Ýlk gençlik yýllarýmýn keder, þaþkýnlýk, ýstýrap ve aþktan ibaret olduðunu öðrendim.
YAÞ 24 Aþkýn kalbimi kýrabileceðini ama buna deðer olduðunu öðrendim.
YAÞ 33 Bir arkadaþý kaybetmenin en kestirme yolunun ona ödünç para vermek olduðunu öðrendim.
YAÞ 36 Önemli olanýn baþkalarýnýn benim için ne düþündükleri deðil benim kendi hakkýmda ne düþündüðüm olduðunu öðrendim.
YAÞ 38 Eþimin beni hala sevdiðini, tabakta iki elma kaldýðýnda küçüðünü almasýndan anlayabileceðimi öðrendim.
YAÞ 41 Bir insanýn kendine olan güveninin, baþarýsýný büyük oranda belirlediðini öðrendim.
YAÞ 44 Annemin beni görmekten her seferinde sonsuz mutluluk duyduðunu öðrendim..
YAÞ 46 Yalnýzca minik bir kart göndererek bile birinin gönlünü aydýnlatabileceðimi öðrendim.
YAÞ 49 Herhangi bir iþi yaptýðýmdan daha iyi yapmaya çalýþtýðýmda, o iþin yaratýcýlýða dönüþtüðünü öðrendim.
YAÞ 50 Sevgi, evde üretilmemiþse, baþka yerde öðrenmenin çok güç olabileceðini öðrendim.
YAÞ 53 Ýnsanlarýn bana, izin verdiðim biçimde davrandýklarýný öðrendim.
YAÞ 55 Küçük kararlarý aklýmla, büyük kararlarý ise kalbimle almam gerektiðini öðrendim.
YAÞ 64 Mutluluðun parfum gibi olduðunu, kendime bulaþtýrmadan baþkalarýna veremeyeceðimi öðrendim.
YAÞ 70 Ýyi kalpli ve sevecen olmanýn, mükemmel olmaktan daha iyi olduðunu öðrendim.
YAÞ 82 Sancýlar içinde kývransam bile baþkalarýna basaðrýsý olmamam gerektiðini öðrendim.
YAÞ 90 Kiminle evleneceðin kararýnýn hayatta verilen en önemli karar olduðunu öðrendim.
YAÞ 95 Öðrenmem gereken daha pek çok þeyler olduðunu öðrendim.