BÝLAL ÇEKER; "EÐÝTÝME YATIRIM GELECEÐE YATIRIMDIR"
[AME]http://www.nizip.com/videolar/bilal26.03.2012.flv[/AME]
Kaynak...
BÝLAL ÇEKER; "EÐÝTÝME YATIRIM GELECEÐE YATIRIMDIR"
[AME]http://www.nizip.com/videolar/bilal26.03.2012.flv[/AME]
Kaynak...
Özel Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Baþkaný Bilal Çeker; "Özel Primer Hastanesi, Gaziantep ve bölgenin çeþitliyerlerinden gelen hastalara dünya standartlarýnda modern saðlýk hizmeti sunangüvenli bir kuruluþ olmayý baþarmýþtýr" dedi.
Hastalarýn istek, ihtiyaç ve beklentilerini karþýlamakamacýyla geliþen teknoloji yakýndan takip ederek tam zamanlý çalýþan her zamaneðitime önem veren çevre ve doðaya saygýlý sosyal sorumluluk projelerinin daimaiçinde olan bir saðlýk kuruluþu olduðunu söyleyen Bilal Çeker konuþmalarýnýþöyle sürdürdü. Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü'nce beraber yaptýðýmýztemizlik ve saðlýk, saðlýk ve sigara konulu ilköðretim okullarý arasýndayarýþmalar düzenleyerek onlarý ödüllendirdik. Ýl Özel Ýdare, Ýl Milli Eðitim ve Özel Primer Hastanesi iþbirliði ileyürütülen MOBEKAP (Mobil Eðitim ve Kültür aracý projesi) ile 15 bin öðrencininsaðlýk taramasý yapýlmýþ olup onlara saðlýk seti vererek temizliðin öneminevurgu yapýlmýþtýr. Bu Proje halen devam etmekte olup 30 bin öðrenciye ulaþmayýhedeflemekteyiz. Her düzeyde sürekli eðitime destek veren bir saðlýk kuruluþuolan Özel Primer hastanesi Türkiye'de bir ilki gerçekleþtirerek MOBEKAP projesikapsamýnda 1200 kiþilik satranç turnuvasýnýn sponsorluðunu üstlenmiþtir.
Gaziantep'e gelen tiyatrolarýn ve büyük konserlerinbirçoðunun ana sponsorluðunu yaparak sanata tam destek vermiþtir. Kurumsaliliþkilere önem verilerek birçok kamu kuruluþu ile beraber ortak projelerde yeralmýþtýr. Üniversitelerde yapýlan bahar þenliklerine özel Primer Hastanesi olarakdestek verilmiþtir. Eðitim ve Sanatýn yanýnda spora da ciddi katkýlar yapanözel Primer Hastanesi yýllarca Gaziantep Spor'un saðlýk sponsorluðunu üstlenmiþhalen Gaziantep Büyükþehir Belediye spor takýmý ve basketbol takýmlarýnýnsponsorluðunu devam ettirmektedir. Özel Primer Hastanesi olarak toplumsalsorumluluklarýmýz gereði saðlýk ve eðitim konusunda yapýlan tüm çalýþanlaradestek olma gayreti veriyoruz. Saðlýk konusunda bilgilendirici toplantýlar,basýn bültenleri, TV programlarý ile halkýn yaranýna bilgiler sunmayaçalýþýyoruz. Özel Primer Hastanesi eðitimin önemini çok iyi anlayan, bunu iyitahlil eden bir kuruluþtur" dedi.
Primer Hastanesi olarak eðitime ve çocuklara yapýlacakyatýrýmýn geleceðe yapýldýðýna inanýyoruz" diye konuþan Yönetim Kurulu BaþkanýBilal Çeker; "Tüm bu çalýþmalarýmýzýn neticesinde birçok kuruluþtan aldýðýmýzödüllerin yanýnda baþta sayýn Valimiz olmak üzere bölgede ilk defa üç Ýlçe Kaymakamýmýzbizlere ödül verdi. Bu ödüller tabi ki bizim için anlamlýdýr ve çalýþmalarýmýzaþevk katmýþtýr" diyerek sözlerini tamamladý.
![]()
nrtmedya.com