Ülfet Beþler gida ve kimya A.Þ.
Ülfet Beþler gida ve kimya A.Þ.
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
1978 yýlýnda ülfet gýda ve sabun fab. ticaret memuru olarak kýsa bir süre çalýþtým.ekmeðini yedim dün gaziantep olay tv.de belgeseli vardý gördüm gurur duydum inþallah dahada ileri giderek dünya çapýnda ihracat verisini artýrýr gurur duyarým ben esat tutar þu anda mersinde gümrük müþaviri olarak çalýþmaktayým gümrük ile ilgili ögrenmek istediðiniz her konuda sizlere yardýmcý olmayý bir borç bilirim saygýlarýmla tüm çalýþan ve yönetim kuruluna baþarýlar dilerim meil adreisim soguk_istanbul@hotmail.com. tlf.0 324 2373290
![]()
Konuyla ilgili bir açýklama yapan Ülfet Beþler Gýda ve Kimya Anonim Þirketi Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çakmak 22-25 Mayýs tarihinde Gaziantep’te düzenlenecek olan 3. Irak Fuarýnda Stand aldýklarýný belirtti. Fuara katýlacak olan katýlýmcýlarýn sergilenen ürünleri gezeceklerini söyleyen çakmak, bununla hem ilçemiz hem de sanayimiz açýsýndan iyi bir tanýtým olacaðýný vurguladý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com
![]()
Konuyla ilgili bir açýklama yapan Ülfet Beþler Yönetim Kurulu Baþkaný Cemal Çakmak Yetkili Bayilere yönelik yapýlan Tanýtým Gezisinin tamamlandýðýný söyledi. Ülfet Beþler Grup tarafýndan Türkiye genelindeki Beþler Yetkili Bayilerle birlikte gezi düzenlediklerini belirten Çakmak, yapýlan gezide Beþler Makarna, Beþler Un ve Nizip’te bulunan Ülfet Beþler Grup’ta yapýlan çalýþmalarýn anlatýldýðýný ifade etti. Gezide hem bayilerin hemde çalýþmalarý yerinde incelediklerini belirten Ülfet Beþler Yönetim Kurulu Baþkaný Cemal Çakmak yapýlan gezinin olumlu sonuçlandýðýný vurguladý.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...
nrtmedya.com