Türkiye Hokey Federasyonu tarafýndanorganize edilen "16 Yaþ Altý Salon Hokeyi TürkiyeÞampiyonasý"nda Türkiye þampiyonu olan NizipÇim Hokeyi kýz ve erkek takýmýndaki sporcular ödüllendirildi.
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk EðitimMerkezi'nde düzenlenen törende bir konuþma yapan Ak Parti GaziantepMilletvekili Mehmet Sarý, baþarýlý olan tümsporcularý ve takým hocalarýný tebrik etti.
Milletvekili Mehmet Sarý; "Son zamanlarda Nizip Ýlçesi hemsportif alanda hem eðitim alanýnda hem Türkiye'dehem Gaziantepilinde güzel sonuçlar elde etmiþ ve yüzümüzün aký olmuþlardýr. Bu nedenle bugünSalon Hokeyinde Nizipilçesi sporcularýnýn Türkiye þampiyonu olmalarý bizleri çokmutlu etmiþtir. Elde edilen bu baþarýlar þunu gösteriyor, bizlerin her konudakendilerine vermiþ olduðumuz destekler boþuna gitmiyor. Temennim odur ki Nizipilçesi her alanda bundan sonra elde ettikleri baþarýlarý daha ileri götürür vebaþarýlarýný artýrýr. Ben bu konuda emek sarf eden ve baþarýnýn bu seviyeyeçýkmasýnda gayret gösteren herkese teþekkür ediyorum" dedi.
Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz ise erkek takýmýnabelgelerini takdim ederek almýþ olduklarý baþarýdan dolayý her iki takýmýtebrik ederek, daha büyük baþarýlara imza atmalarý temennisinde bulundu.
Yapýlan konuþmalarýn ardýndan Milletvekili Sarý, Kaymakam Karadeniz tarafýndansporculara ve hocalarýna birer baþarý belgesi verildi.
Belge daðýtým törenine Ýlçe Milli Eðitim Müdürü vekili Abdullah Daðlý, MilliEðitim Þube müdürü Metin Kýlýçparlar, Halk Eðitim Merkez Müdürü Suna Sertpolat,kursiyerler ve sporcularýn velileri katýldý.
![]()