Ýpekyolu Kalkýnma Ajansý tarafýndan gerçekleþtirilen 2012 yýlý Teknik Destek Programý Ocak-Þubat döneminde alýnan destekbaþvurularýnýn deðerlendirme sonuçlarý açýklandý. Nizip Kaymakamlýðý ProjeOfisi tarafýndan hazýrlanan 5 proje kabul görerek, destek almaya hak kazandý.

Kabul gören projeler hakkýnda bir açýklama yapan Nizip Kaymakamlýðý Proje OfisiKoordinatörü Mehmet Çiçekçi; Nizip Kaymakamlýðý Yazý Ýþleri Müdürlüðü adýnahazýrlanan "Turizm Alan Yönetimi Çalýþmasý", Gýda Tarým ve Hayvancýlýk ÝlçeMüdürlüðü adýna hazýrlanan "Salamura Zeytin Üretim Tekniðinin Yaygýnlaþtýrýlmasý",Nizip Kaymakamlýðý Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü adýna hazýrlanan "BebelereDaha Ýyi Bir Eðitim" Nizip Ýlçe Müftülüðü adýna hazýrlanan "Makamlý Ezan OkumaEðitimi" ve Nizip Engelliler Derneði adýna hazýrlanan "Engellilerin ToplumaKazandýrýlmasýnda Ailenin Rolü" adlý projelerin kabul görerek destek almaya hakkazandýklarýný vurguladý.

Nizip Kaymakamlýðý Proje Ofisi Koordinatörü Mehmet Çiçekçikonuþmasýnda; Gaziantep - Kilis ve Adýyaman illerinin yer aldýðý ve kabul görentoplam 16 projeden 5'ini Nizip kazanmýþtýr. Nizip Kaymakamlýðý Proje Ofisiadýna, desteklerini esirgemeyen Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz baþta olmaküzere, projede emeði geçenlere teþekkür ediyor, kabul gören projelerimizin Nizip'e hayýrlý olmasýný diliyorum" diyekonuþtu.