Karkamýþ Ýlçe Emniyet Amirliði tarafýndan yapýlandenetimlerde 158 kilogram gümrük kaçaðý çay ele geçirildi. Edinilenbilgiye göre Karkamýþ Ýlçesi'nde Polis ...
www.nizip.com/showthread.php?t=42785
Kaynak...
Karkamýþ Ýlçe Emniyet Amirliði tarafýndan yapýlandenetimlerde 158 kilogram gümrük kaçaðý çay ele geçirildi. Edinilenbilgiye göre Karkamýþ Ýlçesi'nde Polis ...
www.nizip.com/showthread.php?t=42785
Kaynak...
Nizip Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi öðrencileri tarafýndan toplanan mavi kapaklar Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdürrezzak Pamuk'a teslim edildi. Nizip Türkan Ömer Okan Anadolu Lisesi öðrencileri tarafýndan toplanan mavi kapaklar Nizip Engelliler ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Haberciniz
Kaynak...
KARKAMIÞ'TA ÇALINAN MOTOSÝKLET NÝZÝP'TE BULUNDU - Gaziantep'in Karkamýþ ilçesinde çalýnan motosiklet Nizip'te lastikleri, plakasý ve motoru çalýnmýþ halde ...
www.haberler.com/karkamis-ta-calinan-motosiklet-nizip-te-bu...
Kaynak...
Alýnan bilgiye göre, Gaziantep-Þanlýurfa karayolu Günaltý köyü mevkisinde rutin uygulama yapan Nizip Ýlçe Jandarma Komutanlýðý ekipleri, Mardin'den Ýstanbul'a gittiði öðrenilen yolcu otobüsünde kimlik kontrolü yaptý.
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...
Dünden Bugüne GAZÝANTEP/ NÝZÝP Ýlçemiz. Embed. Þikayet. Sayfana Ekle. Direk Ýndir. 7. Tweetle. 05 Mart 2012 Pazartesi, 05:12 tarihinde yüklendi. Bu videoya ...
www.vindir.net/dunden-bugune-gaziantep-nizip-ilcemiz-5289...
Kaynak...
''Çingene Kýzý'' nýn bulunma hikayesi. Tarih: 08.03.2012 16:12:52 Hit: 136. Etiketler: Ekle Zeugma (2). Ekle Gaziantep (4). Ekle Çingene kýzý (1). Ekle Nizip ( 1) ...
video.cnnturk.com/video/arama/?t=5327
Kaynak...
NÝZÝP'TE TRAFÝK KAZASI: 1 YARALI - Nizip'te meydana gelen trafik kazasýnda, bir kiþi yaralandý.
www.sondakika.com/haber-nizip-te-trafik-kazasi-1-yarali-343...
Kaynak...
NÝZÝP'TE 'ÇOCUKLARDA GÖZ SAÐLIÐI' KONULU KONFERANS DÜZENLENDÝ - Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafýndan Nizip'te, 'Çocuklarda Göz Saðlýðý' konulu konferans ...
www.haberler.com/nizip-te-cocuklarda-goz-sagligi-konulu-ko...
Kaynak...
Nizip Ticaret Borsasý Salonu'nda düzenlenen konferansa konuþmacý olarak katýlan GAÜN Týp Fakültesi Öðretim Üyesi Prof. Dr. Ýbrahim Erbaðcý, çocuklarda göz saðlýðýna iliþkin bilgiler verdi. Göz saðlýðýnýn insan hayatýnýn her aþamasýnda yaþam kalitesinin ...
Haberciniz
Kaynak...
Ortak Akýl ve Güç Birliði Toplantýsýnýn, tarihini sonra belirlemek kaydýyla, Aydýn ilimizde yapýlmasýna, Kalitenin artýrýlabilmesi amacýyla Nizip Toplantýsýnda Antepfýstýðý Araþtýrma Ýstasyonu tarafýndan yapýlan çalýþmalarýn Kilis ve Nizip Yaðlýk ...
medya73.com
Kaynak...
Türkiye Hokey Federasyonu tarafýndan organize edilen "16 Yaþ Altý Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý"na katýlan Nizip Çim Hokeyi kýz ve erkek takýmý Türkiye þampiyonu oldu.8-11 Mart tarihleri arasýnda Samsun'da yapýlan ve Türkiye Hokey Federasyonu...
Türkiye Hokey Federasyonu tarafýndan organize edilen "16 Yaþ Altý Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý"na katýlan Nizip Çim Hokeyi kýz ve erkek takýmý Türkiye þampiyonu oldu.
8-11 Mart tarihleri arasýnda Samsun'da yapýlan ve Türkiye Hokey Federasyonu tarafýndan organize edilen "16 Yaþ Altý Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý"na katýlan Nizip Halk Eðitim Spor Kulübü kýz ve erkek sporcularý katýlmýþ olduklarý müsabakalarda Türkiye Þampiyonu oldu.
Takým Hocasý Yýldýrým Beyazýt ve Mustafa Çilkýz nezaretinde elde ettikleri baþarý ile ilçeye dönen sporcular Ýlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar Tarafýndan karþýlandý. Sporcularý Spor Salonu önünde karþýlayan Yakar hepsini ayrý ayrý tebrik etti.
Ömer Faruk Yakar, yaptýðý açýklamada, Samsun'da yapýlan müsabakalara katýlan Nizip Halk Eðitim Spor Kulübü kýz ve erkek sporcularýn katýldýðý müsabakalarda hem Gaziantep'e yakýþýr ve hem ilçemize yakýþýr güzel bir baþarý ile dönerek herkesi mutlu ettiklerini söyledi.
Yakar þunlarý kaydetti:
"Ben bu konuda takým hocasý Yýldýrým Beyazýt ve Mustafa Çilkýz baþta olmak üzere tüm sporcularýmýzý tebrik ediyorum. Ýlçemiz sporuna verdikleri desteklerinden dolayý ise Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarý ve Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan'a, emeklerinden dolayý ise Nizip Halk Eðitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat'a teþekkür ediyorum."
Devami...
NÝZÝP ÇÝM HOKEYÝ'NDE TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU - Türkiye Hokey Federasyonu tarafýndan organize edilen '16 Yaþ Altý Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý'na katýlan ...
www.haberler.com/nizip-cim-hokeyi-nde-turkiye-sampiyonu-...
Kaynak...
Nizip Ticaret Odasý (NTO) yönetimi ve personeli gayretli çalýþmalarý sonucu 8 Mart 2012 perþembe günü yapýlan akreditasyon denetimini baþarýyla geçerek akredite oda olmaya hak kazandý.
Devami...
Nizip Engeliler Derneði (NÝBED) tarafýndan "18 Mart Þehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi"ile ilgili program düzenledi. Nizip Belediyesi Konferans ve Düðün Salonu'nda yapýlan program, saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý'nýn okunmasý ile baþladý.
Haberciniz
Kaynak...
Türkiye Hokey Federasyonu tarafýndan organize edilen "16 Yaþ Altý Salon Hokeyi Türkiye Þampiyonasý"na katýlan Nizip Çim Hokeyi kýz ve erkek takýmý Türkiye þampiyonu oldu.8-11 Mart tarihleri arasýnda Samsun'da yapýlan ve Türkiye Hokey Federasyonu.
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »
Kaynak...