16-22 Ocak 2012 tarihleri arasýnda Antalya'nýn Alanyailçesinde yapýlan Gençler Türkiye tekvando Þampiyonasý'nda Türkiye þampiyonuolan Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi spor kulübü sporcusu MuhammetEmin Kocaman 3 ve 4 Mart 2012 tarihleri arasýnda bin 100 sporcunun katýldýðý veAlmanya'nýn Hamburg þehrinde yapýlan Almanya açýk tekvando þampiyonasýnda ise78 kiloda Þampiyona üçüncüsü oldu. Elde ettiði baþarýnýn ardýndan Nizip'egelerek antrenörü Ali Gören ile birlikte Halk Eðitim Merkez Müdürü Suna Sertpolat'ý,ziyaret eden sporcu Kocaman elde edilen baþarýdan dolayý Sertpolat'a bilgiverdi. Elde edilen baþarý ile ilgili açýklama yapan Halk Eðitim Merkez müdürüSuna Sertpolat sporcumuzun bu baþarýsý bizleri oldukça mutlu ve memnun etmiþti.Biz zaten kendisini Almanya'ya uðurlarken bir baþarý ile döneceðinden emindik.Bizi mahcup etmedi. Baþta Türkiye olmak üzere Gaziantep ve Nizip'e yakýþýr birbaþarý ile ilçeye dönmüþ ve bizleri sevindirmiþtir, ben elde edilen baþarýnedeniyle baþta sporcumuzu ve onu yetiþtiren antrenörümüze teþekkür eder vemüsabakalarda bize her tülü kolaylýk saðlayarak yanýmýzda olan AK PartiGaziantep Milletvekili Mehmet Sarý'ya Ýlçe Kaymakamý Yaþar Karadeniz'e veBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan' a teþekkür ederim dedi. Antrenör Ali Görenise, sporcumuzun baþarýsý benim için sürpriz deðil ve beklediðim bir baþarýydý.Çünkü sporcumuz her katýldýðý müsabakada derece elde ederek dönmüþtür. Ben bunedenle kendisini kutluyor ve baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi. SporcuKocaman ise, üçüncü olmak benim için yeterli deðil hedefim bundan sonrakatýlacaðým müsabakada Dünya birinciliði ile ilçeme dönmek, onuda yapacaðýmaeminim. Çünkü ben desteði her þeyden önce ailem ve hocalarýmdan alýyorum bunedenle baþarý imkansýz deðil diyor ve bu seviyeye gelmemde bana destek olanherkese teþekkür ederim" diye konuþtu.
![]()