Özürlü bir genç kýzýn namaz üzerine sohbeti .
Aþaðýdaki video çok hoþuma gitti izlemenizi tavsiye ederim.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4Pmde8QMtDs"]izleyin lütfen ancak bu kadar tatlб anlatбlбr. - YouTube[/ame]
Özürlü bir genç kýzýn namaz üzerine sohbeti .
Aþaðýdaki video çok hoþuma gitti izlemenizi tavsiye ederim.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4Pmde8QMtDs"]izleyin lütfen ancak bu kadar tatlб anlatбlбr. - YouTube[/ame]
Güzeldi, teþekkürler
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu kýzýn belgeseli vardý ben tamamýný izledim.Hac vazifesini yaparken çekmiþlerdi.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Seni de benim derdim öldürecek...![]()
Bu kýz engelli mi?
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Evet yürüme engelli,tekerlekli sandalye ile hac vazifesini yapýyor belgeselini izle bak...
yüregine bak iþte insan
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Engelli olduðunu ifadelerinden anladým, bu ifadeler psikolojik, engelli olduðundan kendisini allaha vermiþ ben onu engelsiz olarak bu þekilde görmek isterdim.
Valla insaný aglatýyor harika bir yaklaþým farklý ve çok hoþ bir gönül ve yalvarýþ
Selamlar
yav ammi sen akýl modu iki devreli veyahut bir tarfta melek oturmuþ bir tarfta þeytan hangisi agýr basrsa oraya meyil oluyor bak dedigimi bir sonraki seferde test et göreceksin dogru düþüncenin yanýnda nasýl þeyten ve nefis naýl vesvese veriyor görürsün
Ammi bu dünya imtihan dünyasý önemli olman þartlar ne olursa olsun olmamýz gereken yerde olmak
Þimdi siz bir insana iyilik ve ihsanda bulunsanýz ki kul olarak ne yapabilirzki bu yaptýðýnýz iyilik karþýsýnda o insan size yanlýþ yapsa nankörlük yapsa ne düþünürsünüz veya o insana nasýl yaklaþýrsýnýz bir düþünmek lazým
Þimdi yardan bize bu kadar ihsanda bulunmuþ el ayak göz vermiþ bence sizin soru tarzýndaki cevabýnýz þu olmalýydý
BEN BU KADAR SAÐLIKLI ÝKEN BANA ÝHSANDA BULUNAN YARADANIN KARÞISINDA NE KADAR EYÝLÝP NE KADAR ÝNANIP ve NASIL ONA TESLÝM OLUYORUM
BEN ÞAHSEN KIZCAÐIZIN TEASÝMÝYETÝ KARÞISINDA ÝNANIN AÐLADIM zira yaradan her gece uykuda beni öldürüp her gün tekrar diriltiyor bana ger gün yiyecek giyecek görecek göz duyacak kulak tutan el yürüyen ayak veriyor
Bize bir koyun ziyafeti çektiniz ben hala bu iyiliginizi dostluðunuzu unutamadým
Yaradan unutmamak adýna ne kadr ona kul oluyoruz cehennemden kaçma adýna degil onu sevme ve kulu olma adýna
Selamlar güzel ammi
Namaz kýlmak imkan meselesi deðil iman meselesidir.
Fatih olaylara birde benim gözümden bakmaya çalýþsan ne demek istediðimi anlayacaksýn, bu kýzcaðýzýn videosunu tam 3 kere baþtan sona dinledim ama benim gözümden yaþ falan gelmedi, demekki farklý gözden bakýyoruz anlayýþla karþýlayacaðýný umuyorum, ben yine soruyorum bu kýz engelli olmasaydý yine ayný duygu ve düþüncede olacak mýydý, bu neye benziyor biliyormusun, marmaradaki büyük depremde, Ýstanbul Güngören Köprü duraðýnda sürekli içki içen bir þarapçý takýmý vardý, ikinci depremde rastlantý oradan geçiyordum sallanmaya baþlayýnca adamlar imana geldi allahým sen bizi koru demeye baþladýlar, bu þu demek insanlar baþlarýna kötü bir þey gelmeden allahý namazý hatýrlamýyorlar.
Ya sabýr ya Allah...Sen herþeyin iyisini bilirsin ya rabbim.