Birleþmiþ Milletler Gibi Gaziantep ' Erkeði ' 7 Ülkeden 12 Kadýnla Evlendi ! 18 Ocak 2012
Adý: Ekrem Erkek...Sanatçý..Halen tv dizilerinde rol alýyor ve sahneye çýkýyor..
Sürü filmindeki rolü halen belleklerde, Dumanlý Yol, Dullar Pansiyonu, Caným Kocacýðým, Nisan Yaðmuru gibi dizilerde önemli roller üstlendi.,
Asýl þöhretini ise bir zamanlar Kanal D Ana Haber Bülteni öncesi yaptýðý" Maþallah Ekrem" le yakaladý.
Ama Gaziantepli Ekrem Erkek'in pek bilinmeyen bir yönü daha var.Tam Birleþmiþ Milletler gibi birisi. 7 ayrý ülkeden tam 12 kadýnla evlenmiþ.Resmi olarak Avrupa Ülkeleride 6 Türkiye'de ise iki çocuðu var.
"Aslýnda çocuklarýmýn sayýsýný bende bilmiyorum." Diyor ve ekliyor Ekrem Erkek," Önüne gelen bana aþýk oldu ve ben de evlendim. Sonra býrakýp gittiler. Þu anda Ukraynadaki bir çocuðumla ara-sýra görüþüyorum. Eþlerimin arasýnda zenci de olan vardý, Beyaz Rus'ta.Tiyatrodan emekli oldum ve þu anda bekarým. Elbette yeniden evlenmeyi düþünüyorum. Bakalým kýsmetlim kim olacak.Ben Birleþmiþ Milletler gibi adamým.Yaþamýmda hiç kimseye kötülüðüm olmadý. Sahnedeki oyunuma bakýp evlenen de oldu, çizdiðim resimlere bakarak evlenen de. Ama ben hiçbir zaman terk eden olmadým. Bunun da bilinmesinde yarar var"
http://www.gaziantephaberler.com/bir...eri-20723.html