[COLOR=blue]Arkadaþlar güzel Nizip'imizin dünden bugüne filmini fotoðraflarla yaptým güzel oldu. Duygu ve düþüncelerinizi beklýyorum.
Hepinize sevgi ve saygýlarýmla...
[3GP]DHDmPA5j4G7[/3GP]
http://www.3gpdb.com/videoy.php?b=DHDmPA5j4G7
[COLOR=blue]Arkadaþlar güzel Nizip'imizin dünden bugüne filmini fotoðraflarla yaptým güzel oldu. Duygu ve düþüncelerinizi beklýyorum.
Hepinize sevgi ve saygýlarýmla...
[3GP]DHDmPA5j4G7[/3GP]
http://www.3gpdb.com/videoy.php?b=DHDmPA5j4G7
Konu MAVÝ NET CAFE tarafýndan (04.05.07 Saat 11:01 ) deðiþtirilmiþtir.
[youtube]http://www.youtube.com/watch/youtube]
Konu MAVÝ NET CAFE tarafýndan (19.06.07 Saat 11:55 ) deðiþtirilmiþtir.
tþk ederim çok güzel olmuþ mehmet bey abicigim(mawinetcafe) böyle birþey gerekiyordu.
bunuda ancak yapacak kiþi sendin ve yapmýþsýn eyvallah helal olsun sana
çalýþmalarýnýn devamýný dilerim
mavi net !
öncelikle giris mukemmel... tam bir nostalji ziyafeti.. sonra evet sonra , aliye'nin o çok estetik insani alip taa uzaklara goturen o muzikleri.. EVET.. kisaca muzikler birbirini tamamlayýcý.. SUPER !! .
resimlere Gelince O kadar resmi nerden Buldun?
pes dogrusu.. o eski resimler.. guzel Nizip'in guzel insanlarina dair... kurtulus savasindan taa bugünlere.. Nizip'in Zamane Gençleri Nerden geldigini unutmus bi durumdalar.. tek TAVSIYEM ; sitede ki tum kardeslerimizin bu videoyu izlemesi..
YENI VIDEOLARINI BEKLIYORUZ MEMET ABE !
1 NUMARASIN MAVI NET CAFE![]()
Konu gelki_safaklar_tutussun tarafýndan (02.05.07 Saat 16:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Unutmadan .. Zeugma ve osmanli parki resimleride muthisss))
Güzel olmuþ eline saðlýk kardeþ
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
vallahi abi çok güzel olmuþ ellerine saglýk:...:::
Mavi Net Cafe'ye de yakýþan budur
Konu hakan_27 tarafýndan (02.05.07 Saat 18:25 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýyi ya kardeþ onlarda kendine yakýþaný yapmýþ ah bir de herkes kendine yakýþaný yapsa ne güzel olucak deðilmi hayat
MENGER
mehmet abi süpersin. sende productor'luk var.bu yeteneðini iyi kullanýyorsun.ayrýca biraz geç olacak ama kafenizle ilgili söylemek istediðim bazý þeyler var.kafeniz modern, kültürlü ve çaðdaþ bir toplum için çok uygun biyer.dahasý müþterilerinizle olan iliþkileriniz,onlara dostça sýcak davranmanýz çok hoþ.herkesin gelebileceði biyer sizin cafe.
not:ben N.M.Y.O öðrencisiyim ve bütün N.M.Y.O. öðrencileri sizinle gurur duyuyor MAVÝ NET CAFE.<HSD
Konu HSD tarafýndan (04.05.07 Saat 20:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýyi düþünen iyi görür kardeþ
MENGER
slm ben Nizip 'ten ÞERÝF oncelýkle yený iþ yerýn hayýrlý olsun...
Nizip e böyle güzel, temiz bi C@FE actýgýn için tesekkürler..
cok güzell bi cafe daha Nizip te boyle bi cafe görmedim ben senýn musterýn olarak cok begenýyorum...
ALLAH Hayýrlý Ugurlu Etsin
- By TürkHackers -
savcý sen sair msýn yaw kardes nerden buldun o sozlerý UYAR..!
Begendým
Teþekkür ederim HSD kardesým saol.Burdan Bende Tüm N.M.Y.O Öðrencýlerýne göstermiþ olduðu yoðun ilgiden dolayý tek tek teþekkür ediyor saygýlar sunarým...
Bir nasihat: Kendine dikkat et.
Bir rica: Sakýn deðisme!
Bir Dilek : Beni unutma.
Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum.
Bir Gercek : Seni çok özlüyorum.
By TÜRKHACKERS