Nizip'te, terör saldýrýlarýna tepki göstermek için vatandaþlar tarafýndan, 'Teröre Lanet Yürüyüþü' düzenlendi.
Devami...
Nizip'te, terör saldýrýlarýna tepki göstermek için vatandaþlar tarafýndan, 'Teröre Lanet Yürüyüþü' düzenlendi.
Devami...
Gaziantep'in Nizip ilçesinde, terör saldýrýlarýna tepki göstermek için vatandaþlar tarafýndan, ''Teröre Lanet Yürüyüþü'' düzenlendi. Cumhuriyet Meydan'ýnda toplanan vatandaþ, ellerinde pankartlarla, terör örgütü aleyhine sloganlar atarak, ...
Bu konudaki tüm haberlere bakýn »![]()
Güncel Gazete
Kaynak...
Nizip Eðitim Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu Çarþamba Konferanslarý kapsamýnda 'Cumhuriyet Dönemi Eðitimi' adlý konferans gerçekleþtirildi.
Devami...
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Eðitim Fakültesi'nde bu yýl ikincisi düzenlenen 'Bölümler Arasý Futbol Turnuvasý' baþladý.
Devami...
Bölümler Arasý Futbol Turnuvasý' Bilgisayar Programcýlýðý ve Ýþletme Bölümü arasýnda oynanan müsabakayla baþladý.
Devami...
Ýran Fýstýk Araþtýrma Enstitüsü Müdürü Dr.
Devami...
Kurban Bayramý'na sayýlý günler kalmasý ile birlikte Nizip Ýlçesi'nde canlý hayvan pazarlarý ve kurbanlýk satýþý yapýlan yerlerde hareketlilik baþladý.
Devami...
Nizip'te, Sebze Hali Meydaný'nda her yýl olduðu gibi bu yýl yine tezgah kuran esnaf, zeytin satýþý yapmaya baþladý.
Devami...
Genç Yazar ve Sanatçýlar (GYS) Derneði Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Demir, Nizip Kaymakamý Yaþar Karadeniz'i ziyaret etti.
Devami...
Akdoðan, yaptýðý açýklamada, bayram alýþveriþlerinin devam ettiði bu günlerde özelikle gýda ürünleri satan esnaflara yönelik denetimler aralýksýz devam ettiðini bildirdi.
Devami...
Nizip Belediyesi, Kurban Bayramýnda halkýn daha iyi ve saðlýklý ortamda kesim yapmasý için mezbahayý bayramýn ilk günü halkýn hizmetine sundu.
Devami...
Bir araya gelen protokol üyeleri birbirleriyle bayramlaþtýktan sonra bir dizi ziyarette bulundular.
Devami...
MHP Nizip Ýlçe Baþkanlýðýnda bayramlaþma programý düzenlendi.
Devami...
AK Parti Nizip Ýlçe Baþkanlýðýnda, bayramlaþma töreni yapýldý.
Devami...