Birileri düðmeye bastý. Gaziantep'teki çeþitli ilköðretim okullarýnda eðitim gören bazý kýz öðrenciler, derslere baþörtüsü ile girmek istedi. Öðrenci velileri, okul ...
www.nizipdenge.com/yeni/birileri-dugmeye-basti.html
Kaynak...
Birileri düðmeye bastý. Gaziantep'teki çeþitli ilköðretim okullarýnda eðitim gören bazý kýz öðrenciler, derslere baþörtüsü ile girmek istedi. Öðrenci velileri, okul ...
www.nizipdenge.com/yeni/birileri-dugmeye-basti.html
Kaynak...
Çocuklarýda bu iþe alet ettiler ya helal olsun, hala uyanamadýlar Türban konusu artýk kapandý, millet de zaten býktý, bu konuyu ikide birde kaþýmanýn kime ne faydasý olacak anlamýþ deðilim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bunlar Ergenekon'un "Ýslamcý" kanadý..
Ýktidar muhafazakar olunca 8-10 yaþýndaki sebi sübyanlarý da bu iþin içine alet etmekten hiç çekinmezler. Konu hassas ve hükumetin yumuþak karný.. Amaç Ýslami deðerleri ve hassasiyetleri kaþýyarak ortamý bulandýrmak..
PKK çocuklarýn ellerine taþ vererek polise (iktidara) taþ attýrýp, anarþizm kültürünü tetikler..
Bu kýlýksýz þerefsizler de baþörtüsü gibi kutsal metamýzý kendi çirkin emellerine alet etmek isterler..
Aczimandiler tekrar antep de boy gösterilerse hiç þaþýrmayacaðým.
Býktýk bu kusmuk yüzlü adamlardan!...
Lanet olsun sizin gibi adamlara!..
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Politik konularda yorum yapmaktan genelde kacinirim internet ortaminda ama, kendimi tutamadim. Bas ortusu kutsal bir meta midir? ya da soyle sorayim, Islam dininde kutsal meta var midir? Teolog degilim ama ben sadece kutsal meta olarak Kabe`yi biliyorum. O da sadece yon bildiren bir noktadir aslinda, onun disinda maddi unsurlara kutsallik atfetmenin bilakis Islam`a aykiri oldugunu dusunuyorum, yaniliyor muyum?
Simdi ilk cumleme tekrar dikkatinizi cekmek isterim.. "Politik konular" demisim. Ama sonraki cumlelerim aslinda politikayla ilgili degil, dinimizle ilgili. Din son zamanlarda politik bir konu haline geldiginden, kimseye tuhaf gelmez boyle bir tabir ne yazik ki. Ne yazik ki Allah ile kul arasina girip adina politika diyenler buna toplumu alistiriyorlar. Neyse...
Konu hassas ve hükumetin yumuþak karný.. Amaç Ýslami deðerleri ve hassasiyetleri kaþýyarak ortamý bulandýrmak..
PKK çocuklarýn ellerine taþ vererek polise (iktidara) taþ attýrýp, anarþizm kültürünü tetikler..
Bu kýlýksýz þerefsizler de baþörtüsü gibi kutsal metamýzý kendi çirkin emellerine alet etmek isterler..
Ben teoloðum murats.. Siyaset yazýsý kalem almadým zaten. Böylesi hassas bir ortam da, Elazýð da Aczimendilerin "yürüyüþü", Hizbikontr 'ün 8-9 yaþýndaki çocuklara "baþörtüsü baðlatma" ve rejimin hassasiyetlerine yönelik basýndaki agresif açýklamalarý.. puzzel ýn parçalarýný bir araya getirdiðimiz de, olabilecek korkunçluðu görebilmek adýna yazýlmýþ bir sesli düþünce yazýsý.
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..