NÝZÝP TÝCARET ODASINDA YANGIN TATBÝKATI - Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Belediyesi tarafýndan ortaklaþa yangýn söndürme ve kurtarma tatbikatý yapýldý.
www0.sondakika.com/haber-nizip-ticaret-odasinda-yangin-tat...
Kaynak...
NÝZÝP TÝCARET ODASINDA YANGIN TATBÝKATI - Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Belediyesi tarafýndan ortaklaþa yangýn söndürme ve kurtarma tatbikatý yapýldý.
www0.sondakika.com/haber-nizip-ticaret-odasinda-yangin-tat...
Kaynak...
Nizip Eðitim Fakültesi Dekaný Prof. Özaslan Açýklamasý Nizip Eðitim Fakültesi.
www.nizip.com/showthread.php?t=38193
Kaynak...
NÝZÝP'TE KUM OCAÐI KAVGASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI.
www.dha.com.tr/nizipte-kum-ocagi-kavgasi-1-olu-4-yarali-fla...
Kaynak...
Baþkan Akdoðan
2011-2012 eðitim ve öðretim yýlýnýn tüm öðrencilerimize, öðretmenlerimize ve velilerimize hayýrlý olmasýný diliyorum. Yeni eðitim yýlýnýn tüm ülkemize hayýrlar getirmesi temenni ediyorum.
Þu anda hepimiz, yeni bir öðretim yýlýna baþlamýþ olmanýn coþkusu içindeyiz.
Beraber yaþamayý, sevgiyi, dostluðu ve arkadaþlýðý burada öðreniyoruz. Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlýða faydalý olmak, okuma – yazma öðrenmekle baþlar. Daha sonra öðrendiklerimizle ise, iyiyi kötüden, doðruyu yanlýþtan, bilimi hurafeden ayýrtýr ve bugünkü dünyanýn ulaþtýðý bilgi birikimini elde ederiz.
Belediye olarak bizlerde eðitim hizmetlerinin en iyi duruma gelmesi, çocuklarýmýzýn ve gençlerimizin daha iyi imkanlarda eðitim görebilmesi için her türlü fedakarlýðý yapmaya hazýrýz. Belediyemiz imkanlarý ölçüsünde okullarýmýzýn gerek teknelojik gerekse yapýsal eksikliklerini gidermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceðiz . Hepimiz biliyoruz ki geleceðimizi emanet edeceðimiz çocuklarýmýz, iyi bir eðitim almalarý vatanýna milletine hayýrlý birer evlat olarak yetiþmelerini saðlamaktýr Ýþte bu geleceðimizi emanet edeceðimiz çocuklarýmýzýn emanetçisi olan öðretmenlerimize de büyük görevler düþmektedir. Ülkemizin geleceði sizlerin elindedir. Biliyorum üzerinizde çok büyük bir görev var. Geleceðin Baþbakanlarýný, geleceðin Belediye Baþkanlarý geleceðin bilim adamlarý sizlerin elinizde yetiþecektir. üstün gayret ve performansýnýzla bu sýkýntýnýn da üstesinden geleceðinize inancým sonsuzdur. Bu vesile ile hem öðrencilerimize hem de öðretmenlerimize yeni eðitim öðretim yýlýnýn hayýrlara vesile olmasýný temenni ediyorum.
Sizin memnuniyetiniz Bizim Ödülümüzdür.
Nizip Bld. Medya Ýletiþim