Nizip Kaymakamlýðý Nizip Ziraat Odasý Nizip Belediyesi ile ortak düzenlenen Aba Güreþleri Türkiye Þampiyonasý bugün baþladý. Renkli görüntülere sahne olan güreþler izleyenlere heyecanlý dakikalar yaþattý
Nizip Engelliler Derneði olarak yakýn zamanda baþlatacaðýmýz Mavi Kapak Toplama Kampanyasýnýn ilk ayaðýný Aba Güreþlerinde Baþlattýk. Güreþlerin baþlamasýndan hemen önce yapýlan kampanya anonsu izleyiciler tarafýndan olumlu karþýlandý. Yapýlan Anonsta Nizip Engelliler Derneði tarafýndan yürütülecek bu kampanya ile ihtiyaç sahibi engelli vatandaþlara tekerlekli sandalye alýnacaðý ifade edildi. Havanýn da sýcak olmasý kapaklarýn toplanmasýnda etki etti.Kapaklar Nizip Engelliler Tarafýndan belirlenen Kapak Toplama Noktasý oluþturularak bir merkezde toplandý. Bu konuda bir açýklama yapan Nizip Engelliler Derneði Yönetim Kurulu Baþkaný Abdurrezzak Pamuk ‘’ Aba Güreþlerimiz bir ata sporu olarak yaþatýlmak istenmektedir. Bu güzel ortamý hazýrlayanlara öncelikle teþekkür etmek istiyorum. Nizip Engelliler Derneði olarak bizlerde bu güzel günde hayýrlý bir kampanyaya imza atmak istedik. Toplyacaðýmýz mavi kapaklarla ihtiyaç sahibi engellilerimize tekerlekli sandalye alacaðýz. Vatandaþlarýmýza bu kampanyaya destek olma çaðrýsý yapýyorum’’ dedi.
![]()
![]()
![]()
![]()